Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Ninite ile tüm programları kolayca kurun!

PC'nizi formatladıktan sonra en sıkıcı iş olan program kurmak, bu ücretsiz araç ile çok kolay!

Ninite, internet sitesi üzerinden kolay kurulum sağlıyor.

PC’nizi formatladıktan sonra en sıkıcı iş olan program kurmak, bu ücretsiz araç ile çok kolay!

Yeni bir bilgisayar aldığınızda veya PC’nize format attıktan sonra en can sıkıcı işlem, kullandığını tüm programları tek tek kurmaktır. Eğer bu konuyu ciddiye alıyorsanız zaten önceden bu programları yedeklemiş ve kuruluma hazır hale getirmişsiniz demektir. Ancak sürekli olarak yenilenen sürümler, bunu da bir yerden sonra kullanışsız hale getirecektir.

Ücretsiz bir online hizmet olan Ninite istediğiniz programların son sürümlerini bilgisayarınıza hızlı kurmak konusunda size yardımcı oluyor. Programın en güzel yanı, kullanacağınız uygulamaların en son sürümlerini takip ediyor ve sadece en yeni sürümleri kuruyor olması. Ninite’ın sitesini ziyaret ettikten sonra, karşınıza farklı kategorilerde farklı programlar gelecek. Bunlar Ninite yardımıyla sisteminize kurabileceğiniz programların listesi.

Seçimizi yaptıktan sonra programların en güncel sürümlerini indirme ve sizi rahatsız etmeden tümünün kurulum işlemlerini Ninite gerçekleştiriyor. Programları seçtikten sonra bilgisayarınıza yükleyeceğiniz ufak bir kurulum aracı, geri kalan tüm indirme ve kurulum işlemlerini gerçekleştirecek. Ancak hatırlatalım; Ninite şimdilik sadece İngilizce sürümleri kuruyor…

İçerisinde Firefox, Opera, Chrome, OpenOffice, Notepad ++, Skype, Google Talk, VLC, Audacity, IrfanView ve GIMP gibi pek çok program bulunan Ninite sadece Windows’ta çalışıyor. Dileyenler, aylık 10 dolar ödeyerek Ninite Updater‘ı da indirebiliyor. Updater, kurulu programlar güncellendiğinde sizi uyarıyor ve siz de, en yeni sürümlere anında ulaşabiliyorsunuz.

Download: Ninite