Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Noor Technologies Sprey Formunda Fotokatalizör Geliştirdi

Noor Technologies Sprey Formunda Fotokatalizör Geliştirdi!

Yeni nesil hava temizleme cihazları ve zararlı mikroorganizmalara karşı LED teknolojisi üretimi üzerine İtalya, Fransa ve Türkiye’de çalışmalarını sürdüren Noor Technologies, geliştirdiği sprey fotokatalizör sayesinde hava ve yüzey temizliğinde yeni bir çağ açıyor.

İç ortamlarda bulunan havanın kalitesini arttırmak ve zararlı mikroorganizmaları insan yaşamının olduğu her alandan uzaklaştırmak üzere, uzman ekibiyle yürüttüğü çalışmalarını sürdüren Noor Technologies, en gelişmiş katalitik yüzeylerin formülasyonu için bilimsel ve endüstriyel araştırmalara dayanan Ar-Ge ve Ür-Ge çalışmaları sonucunda bu kez sprey fotokatalizör geliştirdi.

Noor Technologies tarafından geliştirilen sprey formunda oluşturulmuş fotokatalizör tanecikleri; uygulandığı alanlarda hava kalitesini arttıran, çevreyi temizleyen, kirliliklerin yüzeye tutunmasını engelleyen, kirleticilerin ve hastalık yapıcı mikroorganizmaların etkisini ortadan kaldıran bir çözüm sunuyor.

Noor Technologies Sprey Formunda Fotokatalizör Geliştirdi!

Uzun Süreli Hjyenin Yeni Adı Sprey Fotokatalizör

Noor Technologies’in bireylerin yaşam kalitesini arttırmak ve daha sağlıklı yaşam alanları inşa etmek üzere geliştirdiği ürünlerden sonuncusu olan sprey fotokatalizör, içerdiği bilim sayesinde gözle görülmeyen tanecikleri ortamlarda ve yüzeylerde hijyen sağlamak üzere görevlendiriyor. Hava kalitesini arttırmak, ortamı temizlemek, çeşitli kirleticilerin ve insan sağlığına zararlı mikroorganizmaların etkisini ortadan kaldırmak üzere geliştirilen fotokatalizör sprey, istenmeyen oluşumların yüzeylere tutunmasını da engelleyerek uzun süreli hijyeni insan yaşamına sunuyor. Hem de pratik ve taşınabilir sprey formuyla.

Noor Technologies tarafından geliştirilen fotokatalizör spreyin içerisinde bulunan titanyumdioksit ve gümüş nanopartikülleri, ortamlarda bulunan nemden yararlanarak güneş ışığı ve iç aydınlatma sayesinde organik ve inorganik malzemelere karşı yüksek oksitleyici ajanlar üreterek kirliliklere ve zararlı canlı formlarına karşı savaş açıyor. Böylece günlük yaşamın süregeldiği her alanda, anlık ve ileriye dönük hijyen sağlayabiliyor.

Noor Technologies Sprey Formunda Fotokatalizör Geliştirdi!

Kendi Kendini Temizleyen, Sürdürülebilir Yüzeyler!

Noor Technologies ekibi tarafından geliştirilen sprey fotokatalizör, içerisinde bulunan tanecikler sayesinde havada ve yüzeylerde bulunan kir ve zararlı mikroorganizmaların etkisini ortadan kaldırmanın yanı sıra yüzeylere tutunmalarını engelleyerek ortamları daha temiz ve daha kaliteli bir hale getiriyor. Fotokatalizör sprey, iç ortamlardaki duvarlara ve ahşap, kumaş, seramik, plastik yüzeylere uygulandığında kirin kolayca yok edilmesini sağlayan hidrofilik bir yüzey oluşturuyor. Yüzeyde kir ve biyoaktif bir film oluşumunu engelleyen sprey, bu sayede uygulanan yüzeyin kendi-kendini temizleyen ve sürdürülebilir bir malzemeye dönüşmesini sağlıyor. Aynı zamanda üzerine püskürtüldüğü yüzeylerin, ortamda bulunan kirli hava ile temasına engel olarak havadaki istenmeyen kirliliklerin kalıcı yuvalar edinmesine engel oluyor.

Ar-Ge ve üretim aşamaları tamamlanan spreyler, tüketici deneyimine sunulmak üzere pazara hazırlanıyor. Önümüzdeki günlerde kullanıma sunulması beklenen ürün, şimdiden temizlik ve hijyen pazarı ilgilileri tarafından tam puan aldı.


NOOR TECHNOLOGIES KİMDİR?

İtalyan girişimci CEO Giuliano Regonesi’nin yenilikçi fikirleri, uzman biyolog ve mühendis ekibinin tutkusu ve COO Gabriele Regonesi’nin yönetim becerilerinin birleşimi ile sürekli genişleyen Noor Technologies şirketi her bir bireyin sağlığını ve huzurunu garanti altına almak için sürekli araştırmaya dayanarak dezenfeksiyon ürünleri geliştiren ve üreten bir markadır.

Çok sayıda son teknolojiye sahip laboratuvarlar ve tanınmış uluslararası üniversitelerle iş birliği sayesinde sürekli olarak yeni teknolojilerin araştırılması ve geliştirilmesiyle meşgul olan şirket her zaman ürün kalitesine ve müşteri memnuniyetine odaklanmıştır. Çok sayıda faydaya sahip, kimyasal maddeler içermeyen, tüm mikroorganizmalara karşı işlevsel, insan ve çevre için güvenli olan etkili bir dezenfeksiyon yöntemi olan UV-C kullanımı yoluyla yenilikçi çözümlerin geliştirilmesi üzerine yoğunlaşan Noor Technologies, tüm dünyada tanınan üniversiteler ve önemli enstitülerle yaptığı iş birliği sayesinde, yönteminin ve sanitasyon cihazlarının etkinliğini garanti etmesini sağlayan sertifikalar almıştır.

NOOR Technologies, Dünya çapında 100’den fazla çalışanıyla, sağlam ve yenilikçi bir ekibin sürekli taahhüdü sayesinde, her ihtiyaç için özel olarak hazırlanmış geniş bir ürün yelpazesiyle İtalya ve Türkiye’de faaliyet gösteriyor.