Sosyal Medya

Mobil

Nothing Phone (1) Arayının Kim Olduğunu Arka Işıklarıyla Söylüyor!

Farklı ve dikkat çeken tasarımının yanı sıra sahip olduğu özellikleriyle rakiplerinden sıyrılan Nothing Phone (1), Glyph Arayüzü ile telefon sahiplerine çok farklı bir kullanıcı deneyimi sağlıyor.

Nothing Phone (1) Arayının Kim Olduğunu Arka Işıklarıyla Söylüyor!

Farklı ve dikkat çeken tasarımının yanı sıra sahip olduğu özellikleriyle rakiplerinden sıyrılan Nothing Phone (1), Glyph Arayüzü ile telefon sahiplerine çok farklı bir kullanıcı deneyimi sağlıyor.

Tüm dünyada ürünlerinin tasarımlarıyla dikkat çeken Londra merkezli global teknoloji markası Nothing’in akıllı telefon modeli Nothing Phone (1), sade tasarımının yanı sıra sahip olduğu farklı özellikleriyle de kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Sade yapısını Glyph Arayüzü ile bambaşka bir boyuta taşıyan Phone (1), kullanıcılara daha önce görmedikleri bir deneyim sunuyor.

Glyph Arayüzü: Bambaşka bir deneyim

Phone (1) arka yüzeyinde sahip olduğu sıra dışı tasarımı ve kullanım detayları ile dikkat çeken bir akıllı telefon. Burada benzersiz ışık desenlerine sahip olan Glyph Arayüzü ile birlikte geliyor. Bu sayede uygulama bildirimlerini, telefonun şarj durumunu ve gelen aramalar gibi birçok özelliği çok daha kolay bir şekilde takip edebiliyorsunuz. Glyph Arayüzü telefonun kullanımını kolaylaştırdığı gibi yepyeni bir kullanıcı deneyiminin de kapısını aralıyor.

Telefonla olan etkileşiminizi değiştiren ve daha renkli bir yapıya sokan Glyph Arayüzü ile rehberinizdeki her bir kişiye benzersiz bir desene sahip zil sesi atayabiliyorsunuz. Böylelikle sessiz moddayken ya da telefonunuz masada ters bir şekilde duruyorken bile kimin aradığını ışıkların yanıp sönmesi ya da titreşimler sayesinde anlayabiliyorsunuz. Ayrıca telefonu kullanırken hangi uygulamadan bildirim geldiğini takip etmek de çok daha kolay bir hale geliyor.

Hem zarif hem güçlü

Gücünü 6nm üretim mimarisine sahip olan Qualcomm® Snapdragon™ 778G+ yonga setinden alan Nothing Phone (1), 8 GB LPDDR5 belleğe ve 128 GB dahili depolama alanı ile geliyor. 4500 mAh pil ile 18 saat kullanım sunan telefon, hızlı şarj ve kablosuz şarj özelliklerine de sahip. 6.55” OLED ekranda HDR10+ desteği ile gelen Nothing Phone (1), uyarlanabilir 120Hz yenileme hızı ve 240Hz dokunmatik örnekleme hızı ile akıcı bir ekran deneyimi sağlıyor.

Arka tarafta çift kamera dizilimi ile iki adet gelişmiş 50 MP sensörü bulunan telefon net ve doygun fotoğraflar çekmenin yanı sıra oldukça stabil video çekebilmesiyle de dikkatleri üzerinde topluyor. Ayrıca Sony IMX766 sensörü ve ana kameradaki ƒ/1.8 diyafram açıklığı ile her ışıkta olağanüstü ayrıntılar yakalayabiliyor. Üstelik sahne Algılama gibi akıllı özelliklere de sahip olan kamera diziliminde 4 cm’ye kadar makro çekimler yapmak da mümkün.

Şimdi Türkiye’de!

Şık tasarımıyla kendine hayran bırakan Nothing Phone (1), 14.999 TL tavsiye edilen fiyatıyla Evofone.com sitesinden ve tüm yetkili teknoloji marketlerinin web sitelerinden satın alınabilir.