Sosyal Medya

Güvenlik/Koruma

Noventiq, Üst Düzey Liderlik Konferansı’nı ikinci kez İstanbul’da gerçekleştirdi!

Noventiq NASDAQ'a giden yolda, stratejisini belirlemek üzere İstanbul'da yıllık Üst Düzey Liderlik Konferansı'na ev shipliği yapıyor...

 

Noventiq, Üst Düzey Liderlik Konferansı’nı ikinci kez İstanbul’da gerçekleştirdi!

Noventiq NASDAQ’a giden yolda, stratejisini belirlemek üzere İstanbul’da yıllık Üst Düzey Liderlik Konferansı’na ev shipliği yapıyor…

Küresel dijital dönüşüm ve siber güvenlik çözüm ve hizmet sağlayıcısı Noventiq (LSE:SFTL), Üst Düzey Liderlik Konferansı’nı üst üste ikinci kez İstanbul’da gerçekleştiriyor.

Farklı ülkelerden ve iş alanlarından 70’in üzerinde üst düzey lider, Noventiq‘in 2023 mali yılı için temel stratejilerini görüşmek üzere İstanbul’da bir araya geldi. Görüşmeler, şirketin hedefi ve şirket için önemli kilometre taşı olan Corner Growth Acquisition Corp. ile bir işbirliği yoluyla NASDAQ’a kote olma niyetinin duyurulması üzerine yoğunlaştı.

Etkinlik, aylarca süren planlama ve hazırlık çalışmalarının sonucunda başarı ile gerçekleşti ve katılımcılar önlerindeki fırsatlar konusunda heyecan duyduklarını belirtti.

Noventiq’in Istanbul’u seçmesinin, Avrupa ve Asya’nın kesişme noktasındaki stratejik konumu, canlı iş dünyası, yüksek eğitimli ve nitelikli işgücü gibi pek çok nedeni var.

En önemli nedenlerden biri, Türkiye ICT (Bilgi ve İletişim Teknolojileri) pazarının sunduğu muazzam potansiyel. Mordor Intelligence tarafından yayınlanan bir araştırmaya göre, Türkiye ICT pazarının 2018-2028 dönemi için %9,3’lük bir CAGR (Yıllık Birleşik Büyüme Oranı)  ile büyümesi beklenmektedir. Yazılım ve hizmetlere yapılan harcamalar oldukça iyi durumda ve bulut bilişim birçok bölgede kayda değer bir büyüme gösterdi. Novetniq’in son üç yılda pazarda %100’den fazla büyüme kaydetmesi, şirketin bu ülke ve bölgede nasıl bir  ayak izi bıraktığını gösteriyor.

Şirketin gerçekleştirdiği önemli bir hamle de Türkiye’nin önde gelen MicrosoftBulut Çözüm Sağlayıcısı (CSP) iş ortaklarından Makronet‘i satın alması oldu. Bu satın alma, Noventiq’in Türkiye ve META (Orta Doğu, Türkiye ve Afrika) bölgesindeki işlerine önemli bir katkı sağlıyor. Noventiq’in üç boyutlu platformu MyAdmin ile satış kanalı yeteneklerinin güçlendirilmesi. Noventiq şin Türkiye ICT pazarının muazzam potansiyelinden yararlanmak ve bölgedeki ve ötesindeki işlerini genişletmek için iyi bir konuma sahip.

Novetiq CEO’su Herve Tesler şunları söyledi;

“Liderlik etkinliğimize üst üste ikinci kez İstanbul’da ev sahipliği yapmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Şehrin zengin tarihi, kültürü ve stratejik konumu, burayı 60 farklı ülkeden gelen üst düzey liderlerin yıllık buluşması için mükemmel bir mekân haline getiriyor. Ayrıca Türkiye ve META bölgesinin şirketimize sunduğu muazzam büyüme fırsatları bizi heyecanlandırıyor.

Canlı ekonomisi, genç ve dinamik nüfusu ve destekleyici hükümet politikalarıyla Türkiye, teknoloji ve inovasyon için önemli bir merkez haline gelmiştir. BT sağlayıcılarının bu ülkede büyümesi ve büyük projeler inşa etmesi için büyük potansiyel görüyoruz ve bunun bir parçası olmaya kararlıyız”.

Noventiq Türkiye Genel Müdürü Erdal İpek

Noventiq Türkiye Genel Müdürü Erdal İpek,

“Geleceğe baktığımızda, Türkiye’nin ve tüm META bölgesinin, küresel şirketimizin büyümesini vestratejisini sürdürmesi için temel bir dayanak olarak kabul edildiğini görmekten mutluluk duyuyorum. Noventiq’in Türkiye’deki ğlke müdürü olarak, pazarabenzersiz yaklaşımımızı getirmek için küresel ekibimizle her gün yakın bir şekilde çalışmaya kararlıyım. Küresel uzmanlığımızı Türkiye’deki ekibimizin yerel bilgi ve iç görüleriyle birleştirerek, müşterilerimizin özel ihtiyaçlarını karşılayan yenilikçi çözümler sunabiliyoruz. Noventiq’in Türkiye ve META bölgesindeki sınırlarını genişletmek için çalışmaya devam edeceğim için gerçekten heyecanlıyım ve Noventiq’in liderliğinin bu ülkede büyük bir iş alanı oluşturduğunu  görmekten gurur duyuyorum”.


Noventiq Hakkında

Noventiq, merkezi Londra’da bulunan, dijital dönüşüm ve siber güvenlik alanında lider bir küresel çözüm ve hizmet sağlayıcısıdır. Şirket, tüm sektörlerden 75.000’den fazla kuruluşu kendi hizmetleri ve çözümlerinin yanı sıra sınıfının en iyisi yüzlerce BT satıcısıyla birleştirerek müşterilerinin işletmeleri için dijital dönüşümü mümkün kılıyor, kolaylaştırıyor ve hızlandırıyor.

Noventiq, 2021 mali yılında 1,1 milyar ABD doları ciro elde etmiştir ve şu anda sektörün en hızlı büyüyen şirketlerinden biridir. Noventiq’in 5.9 çalışanı Asya, Latin Amerika, Avrupa ve Afrika gibi önemli büyüme potansiyeline sahip pazarlarda yaklaşık 60 ülkede çalışmaktadır.

Şirket hakkında daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz: https://noventiq.com/