Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

NTT DATA Business Solutions Türkiye Bilişim 500’de üç ödülün sahibi oldu

Global yetkinliklerini ve sektörel uzmanlıklarını, yerel deneyimle birleştiren teknoloji şirketi NTT DATA Business Solutions Türkiye, Bilişim 500 Ödül Töreni’nde üç farklı kategoride ödül aldı.

NTT DATA Business Solutions Türkiye Bilişim 500’de üç ödülün sahibi oldu

Global yetkinliklerini ve sektörel uzmanlıklarını, yerel deneyimle birleştiren teknoloji şirketi NTT DATA Business Solutions Türkiye, Bilişim 500 Ödül Töreni’nde üç farklı kategoride ödül aldı.

Teknoloji üssü olma misyonuyla dijital dünyaya yön veren NTT DATA Business Solutions Türkiye, BThaber tarafından bu yıl 23’üncüsü düzenlenen bilişim sektöründeki ilk 500 şirketin belirlendiği araştırmada 3 kategoride birincilik ödülüne layık görüldü.

NTT DATA Business Solutions Türkiye Uluslararası Merkezli Üretici / Üreticinin Temsilcisi kategorisinde hizmet gelirlerine göre Türkiye’nin en büyük danışmanlık şirketi oldu. Yazılım gelirlerine göre üst üste 5. kez Veri Ambarı & İş Zekası kategori birinciliği elde eden NTT DATA Business Solutions bu sene de liderliğini korudu. Yazılım gelirlerine göre İş Uygulamaları kategorisinde de birincilik ödülü alarak, Uluslararası Merkezli Üretici / Üreticinin Temsilcisi alanında Türkiye’nin en büyük 9. şirketi olarak konumlandı.

NTT DATA Business Solutions Türkiye ve MENA CEO’su Dr. Bahri Danış gerçekleştirdiği açıklamada; TÜBİSAD’ın verilerine göre, 2020 yılında 69 Milyar TL olan Bilgi Teknolojileri pazarı geçtiğimiz sene %59 büyüyerek 2021 yılında 114.5 Milyar TL’ye yükseldi. Bu yükseliş teknolojik yatırımların şirketlerin geleceği için nasıl önemli bir rol oynadığını ortaya koyuyor.  Bu noktada biz Japonya merkezli bir şirket olarak şu an 1.750 kişinin üzerinde uzman bir ekip ile teknoloji hizmetleri alanında gösteriyoruz. Hem Türkiye hem de 30’a yakın ülkedeki farklı ölçekli pek çok şirketin dijital dönüşüm alanında yol arkadaşlığını yapıyoruz. Katma değerli danışmanlık servislerimiz ve geniş çözüm yelpazemizle ilk nitelikli pek çok uygulamaya imza atıyoruz. Sektörel deneyim ve yetkinliklerimizle dünya çapında başarı hikayeleri oluşturuyoruz. Bugüne dek ekibimizle birlikte başarılarımızı temsil ve tescil eden pek çok ödül aldık ve almaya devam ediyoruz. Bu başarıların altında tüm ekip arkadaşlarımın özverili çalışmaları ve sektörümüzü geliştirmek adına gerçekleştirdiğimiz yenilikçi teknolojik hizmetler yatıyor. Grubumuz Türkiye’yi bir teknoloji üssü olarak kabul ediyor. Bu anlamda yurt dışındaki pek çok ülke merkezine ve global arenada faaliyet gösteren şirketlere, kurum stratejilerini ve gelecek dönem vizyonlarını göz önünde bulundurarak doğru teknolojik hizmetleri inovasyonu merkezde konumlayarak destek veriyoruz.” dedi.

Bilişim 500 araştırma sonuçlarının bilişim sektörünün nabzını tutan önemli veriler ortaya koyduğunu ve bu araştırmada bu özel ödülleri almanın gurur verici olduğunu belirten Dr. Bahri Danış, NTT DATA Business Solutions Türkiye olarak, bilgiyi ve veriyi kullanarak teknolojinin gücü ile her ölçekteki şirketin dijital dönüşüm sürecine rehberlik etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.