Sosyal Medya

Donanım

NVIDIA 4 bin serisi ekran kartlı ASUS ROG Notebook alanlara Alan Wake 2 hediye

ASUS Republic of Gamers (ROG), oyun tecrübesinde fark yaratan üstün performansa sahip cihazlarıyla birlikte gelen hediyelerle oyun tutkunlarını sevindirmeye devam ediyor. NVIDIA GeForce RTX 4090, 4080, 4070 GPU'lu ASUS ROG Notebook alan herkese son dönemin popüler oyunlarından biri olan Alan Wake 2 bedava geliyor.

NVIDIA 4 bin serisi ekran kartlı ASUS ROG Notebook alanlara Alan Wake 2 hediye

ASUS Republic of Gamers (ROG), oyun tecrübesinde fark yaratan üstün performansa sahip cihazlarıyla birlikte gelen hediyelerle oyun tutkunlarını sevindirmeye devam ediyor. NVIDIA GeForce RTX 4090, 4080, 4070 GPU’lu ASUS ROG Notebook alan herkese son dönemin popüler oyunlarından biri olan Alan Wake 2 bedava geliyor.

Dünyanın en iyi oyun donanımını ve yazılımını yaratmaya adanmış ASUS ROG, üstün performans ve kaliteye sahip oyun cihazlarının yanında gelen sürprizlerle oyun meraklılarını sevindirmeyi sürdürüyor. ASUS ROG, NVIDIA GeForce RTX 4090, 4080, 4070 GPU’lu ASUS ROG Notebook alanlara son dönemin en popüler psikolojik gerilim oyunlarından Alan Wake 2 hediye ediliyor.


ROG Hakkında

Republic of Gamers (ROG), dünyanın en iyi oyun donanımını ve yazılımını yaratmaya adanmış bir ASUS alt markasıdır. 2006 yılında kurulan ROG, anakartlar, grafik kartları, dizüstü bilgisayarlar, masaüstü bilgisayarlar, monitörler, ses ekipmanları, yönlendiriciler ve çevre birimleri dahil olmak üzere performans ve kalitesiyle tanınan eksiksiz bir yenilikçi ürün serisi sunuyor. ROG, büyük uluslararası oyun etkinliklerine katılır ve sponsorluk yapar. ROG donanımı, yüzlerce hız aşırtma rekoru kırmak için kullanıldı ve dünya çapındaki oyuncuların ve meraklıların tercihi olmaya devam ediyor.