Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Ödüyo, PSM Awards Dijital Dönüşüm Kategorisi’nde Altın PSM’nin Sahibi Oldu

E-tahsilat sistemi Ödüyo, Dijital Dönüşüm Kategorisinde Bildirim ve Hatırlatma Yapay Zeka Modülü projesiyle Altın PSM’nin sahibi oldu.

Ödüyo, PSM Awards Dijital Dönüşüm Kategorisi’nde Altın PSM’nin Sahibi Oldu

Finans, teknoloji ve sigorta sektörünün teknoloji odaklı inovatif projelerinin ödüllendirildiği PSM AWARDS 2023’ün kazananları belli oldu. E-tahsilat sistemi Ödüyo, Dijital Dönüşüm Kategorisinde Bildirim&Hatırlatma Yapay Zeka Modülü projesiyle Altın PSM’nin sahibi oldu.

Türkiye’nin ilk ve tek ödeme sistemleri dergisi PSM, yılın en inovatif şirketlerini ödüllendirdi. Payment Systems Magazine PSM Dergisi tarafından 6.sı düzenlenen, finans ve teknoloji odaklı en inovatif projelerin yarıştığı PSM Awards sahiplerini buldu.

İşletmelerin müşteri veya bayilerden gerçekleştirmek istediği tahsilatları kolaylıkla ve zamanında almasını sağlayan bir e-tahsilat sistemi olan Ödüyo, PSM AWARDS 2023’te, Dijital Dönüşüm Kategorisinde Bildirim&Hatırlatma Yapay Zeka Modülü projesiyle Altın PSM’nin sahibi oldu.

12 ayrı kategoride 71 şirketin ödül aldığı PSM AWARDS’ta Ödüyo, Dijital Dönüşüm Kategorisinde Bildirim&Hatırlatma Yapay Zeka Modülü projesiyle Altın PSM’nin sahibi oldu. 20 Aralık’ta İş Kuleleri Oditoryumu Levent’te düzenlenen ödül töreninde Altın PSM ödülünü teslim alan Ödüyo Finansal Teknolojiler Genel Müdürü Erman Yapıcı, her şeyin dijitalleşmeye başladığı bir dönem olduğuna vurgu yaparak, “Hem kendi işletmemiz de hem de bireysel hayatlarımızda her şeyi dijitalleştiriyoruz.  Bankacılık işlemleri de bunlardan bir tanesi. Tahsilat tarafında kurumlara özel banka poslarını güvenle tanımlayacakları bir ödeme altyapısı sunarak işlemlere başlıyoruz. Ödeme alt yapısı içerisinde hazır BİN servisleri, akıllı pos yönlendirme, müşteriye özel taksit optimizasyonu, en uygun oranlı komisyonlu pos’a yönlendirme, kart saklama, ödeme geçidi (Gateway), mobil uygulama, fiziksel POS ve en üzerinde durduğumuz yapay zeka tabanlı müşteri süreçlerini analiz eden ve alacakları buna göre takip eden hatırlatma ve bildirimler modülü gibi bir çok katma değerli hizmet sunuyoruz. Aldığımız bu ödül ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu bir ker daha gösterdi.” şeklinde konuştu.

PSM AWARDS Ödülleri organizasyonu, finans ve teknoloji sektörünün gelişmesini hedef alan yenilikçi ürün ve hizmetleri desteklemek, inovatif projeleri öne çıkararak bunların gelişimindeki iş modellerinin paylaşılmasını sağlamak ve sektördeki yaratıcılığı teşvik etmek amacıyla düzenleniyor.