Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

OKKA Rich Spin M ile Çeşit Çeşit Türk Kahvesi ve Fazlası Mümkün

Türkiye’de bir ilk olan karıştırarak sütlü Türk kahvesi pişirme özelliğine sahip Arzum OKKA Rich Spin M, klasik, sert, közde pişirme özellikleri ile bol köpüklü, sütlü Türk kahvesi deneyimi sunuyor.

OKKA Rich Spin M ile Çeşit Çeşit Türk Kahvesi ve Fazlası Mümkün

Türkiye’de bir ilk olan karıştırarak sütlü Türk kahvesi pişirme özelliğine sahip Arzum OKKA Rich Spin M, klasik, sert, közde pişirme özellikleri ile bol köpüklü, sütlü Türk kahvesi deneyimi sunuyor. 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü’nde OKKA Rich Spin M’in zengin pişirme seçenekleriyle kahve keyfini ikiye katlayın.

Yenilikleriyle her zaman ilklere imza atan Arzum OKKA Ailesi’nin üyesi Arzum OKKA Rich Spin M ile çeşit çeşit Türk Kahvesi deneyimlemenin keyfini yaşayın. Klasik, sert, sütlü ve közde Türk kahvesi pişirme seçeneklerini sevdiklerinizle deneyimleyerek kahve keyfinize lezzet katın. Arzum OKKA Rich Spin M, bağımsız bir araştırma şirketinin yaptığı çalışmaya göre Türkiye’de bir ilk olarak karıştırarak sütlü Türk kahvesi pişirme özelliğine sahiptir. 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü yaklaşırken zengin pişirme seçeneklerine sahip Arzum OKKA Rich Spin M ile kahve keyfini doyasıya çıkaracaksınız.

Arzum OKKA Rich Spin M, karıştırıcılı cezvesiyle sade veya sütlü Türk kahvenizi sizin yerinize karıştırarak tam kıvamında ve lezzetinde pişirir.  Arzum OKKA Ailesi’nin diğer üyelerinde olduğu gibi, közde Türk kahvesi keyfi için yavaş pişirme özelliği bulunan Arzum OKKA Rich Spin M, 5 fincan kapasitesiyle kalabalık aileler için de ideal. Sütlü Türk kahvesinin yanı sıra sütlü ve Türk kahveli birbirinden farklı içecekler deneyimleyebileceğiniz Arzum OKKA Rich Spin M ile karıştırıcı cezvesi sayesinde sahlep, sıcak çikolata gibi tarifleri de yapabilir, ikram seçeneklerinizi artırabilirsiniz. Ayrıca dilediğiniz malzemelerle ve kokteyl şurupları kullanarak farklı içecekler yaratabilir, arzum.com.tr adresinde yer alan birbirinden farklı ve lezzetli tarifleri deneyebilirsiniz.

Akıllı Auto Brewing Altitude Detection sistemi ile bulunduğu ortamın ideal pişirme sıcaklığını tespit ederek dünyanın her yerinde aynı lezzette Türk kahvesi yapabilmenize olanak sağlayan Arzum OKKA Rich Spin M, pişirme süreçlerini bildiren sesli ve ışıklı uyarı sistemiyle sizi makinenin başında bekleme derdinden kurtarıyor. Arzum OKKA Rich Spin M’in karıştırıcılı ve paslanmaz metal cezvesi, tek parçalı özel iç yüzeyi ile makinenizin temizliği aşamasında da hayatınızı kolaylaştırıyor.

Çocukluğunuzun nostaljik lezzeti sütlü Türk Kahvesi keyfini yeniden yaşatacak Arzum OKKA Rich Spin M’e tüm online mecralardan ve arzum.com.tr ‘den satın alabilirsiniz.