Sosyal Medya

Güvenlik/Koruma

Okula Dönüş Döneminde Eufy Security ile Evde Herkes Güvende!

Anker, okula dönüş dönemine özel indirim ve kampanyalarla kullanıcılarını buluşturacağı Eufy güvenlik kameralarıyla, güvenlikle alakalı endişelere çözüm getiriyor. 

Okula Dönüş Döneminde Eufy Security ile Evde Herkes Güvende!

Tatil sezonu yavaş yavaş sona eriyor. Okulların açılmasının yaklaşmasıyla ve fiziksel eğitime de geri döneceğimiz düşünüldüğünde artık evlere dönüşler başladı. Güvenlik problemiyse evde olsak da olmasak da kritik bir öneme sahip. Yaşamı kolaylaştıran akıllı teknolojilere öncülük eden Anker, okula dönüş dönemine özel indirim ve kampanyalarla kullanıcılarını buluşturacağı Eufy güvenlik kameralarıyla, güvenlikle alakalı endişelere çözüm getiriyor. 

Normalleşme, aşı faaliyetleri ve özlemini duyduğumuz yaz ayları derken bir süredir evlerimizden uzaklaşmanın yolunu arıyorduk. Tatil programları, açık hava aktiviteleri, piknikler, kamplar derken okula dönüş dönemine girmemizle birlikte evlerin yolunu tutmaya başladık. Evlerden uzak olunan dönemlerde aklımızın kaldığı, güvenliğinden şüphe ettiğimiz evlerimizin bizler içerisindeyken de tehlikeye açık olduğunu unutmamamız gerekiyor. Evleri ve yaşam alanlarımızı daima güvende tutmanın yolu Anker’in akıllı teknolojilerinden geçiyor.

Tüketicileri akıllı ve yüksek performanslı ürünlerle buluşturmayı başaran Anker, Eufy markasıyla evlerdeki güvenliği de sağlamayı kendine görev ediniyor. Eufy markasıyla birlikte geliştirdiği güvenlik kameralarıyla evlerin iç ve dış mekanlarındaki güvenliği sağlayan Anker, farklı özellikleri ve farklı bütçeleriyle her kesime hitap eden ürünleriyle kullanıcılarla buluşuyor. Dış mekanda kullanılabilen gece görüşüne sahip Eufy Solo Cam Pro 2K esnek kurulum ve akıllı entegrasyona sahip yüksek görüntü kalitesi sunarken, iç mekanlarda kullanılabilen dahili mikrofon ve hoparöre sahip Eufy Security 2K Pan& Tilt güvenlik kamerası bir kişiye ye da özel bir alana odaklanabiliyor.

Gece ve gündüz görüşüne sahip EufyCam 2C ise hem iç hem de dış mekanda kullanılabiliyor. Ayrıca Anker, okula dönüş döneminde kullanıcılarını indirim ve özel kampanyalarla buluşturuyor.

Evinizin güvenliği Eufy Security’e emanet!

Anker Eufy security sizi, ailenizi ve gizliliğinizi korumak için geliştirdiği güvenlik kameralarıyla güvenlik sorununuza çözüm getiriyor. Birbirinden farklı özelliklere sahip ürünleriyle ister evin içerisinde ister evin dışındaki hareketliliği kontrol edebiliyorsunuz. Yalnızca tehlike anları için de değil, ev içerisindeki çocukların ve evcil hayvanların da kontrolünü evde olmadığınız zamanlarda takip edebildiğiniz güvenlik kameraları sayesinde içinizi rahat ediyor. Eufy güvenlik kameraları ailesinin yeni ürünü Eufy Solo Cam Pro 2K, abonelik gerektirmeyen yapay zeka ile donatılmış bir güvenlik sağlıyor. Esnek kurulumu, akıllı entegrasyonu ve su geçirmeyen kapağıyla dış mekanlarda kullanılabilen güvenlik kamerası, kişileri algılayabiliyor ve yalnızca dikkatinizi gerektiren bir durum olduğu zaman sizi bilgilendiriyor. Gece, gündüz, iç mekan ve dış mekanlarda kullanılabilen EufyCam 2C ise görüntüleri HD kalitesinde kayıt edebilen ve tek şarjla 6 ay boyunca kesintisiz kullanılabilen bir ürün. 135 derecelik görüş açısı, yerleşik spot ışığı ve ayrıntılı gece görüş sistemiyle dikkat çeken kamera, aynı zamanda kişi algılama teknolojisine sahip. Dahili mikrofon ve hoparlöre sahip Eufy Security 2K Pan & Tilt ise iç mekanlarda kullanılabiliyor. 360 derece yatay eksende, 96 derece de dikey eksende dönüş yapabilen kamera, yapay zeka desteğiyle insanları ve evcil hayvanları tanıyabiliyor.