Sosyal Medya

Fırsatlar

Okula Dönüş kampanyası idefix’te 30 Eylül’e kadar sürecek

Aileleri ve öğrencileri yeni okul dönemini karşılama heyecanı sararken, okula dönüş sepetleri idefix'te doluyor. Elektronikten spor-outdoor’a, kitaptan küçük ev aletlerine kadar pek çok kategoride sayısız ürünü kullanıcılarıyla buluşturan idefix, 30 Eylül tarihine kadar sürecek olan kırtasiye ürünlerinde geçerli kampanyaları ile velilerin yüzünü gülümsetiyor.

 

Okula Dönüş kampanyası idefix’te 30 Eylül’e kadar sürecek

Aileleri ve öğrencileri yeni okul dönemini karşılama heyecanı sararken, okula dönüş sepetleri idefix’te doluyor. Elektronikten spor-outdoor’a, kitaptan küçük ev aletlerine kadar pek çok kategoride sayısız ürünü kullanıcılarıyla buluşturan idefix, 30 Eylül tarihine kadar sürecek olan kırtasiye ürünlerinde geçerli kampanyaları ile velilerin yüzünü gülümsetiyor.

Okulların açılmasına sayılı günler kala ebeveynlerin ve öğrencilerin alışveriş yoğunluğu hız kazanıyor. Tatilin ardından yeni dönem için sabırsızlanan öğrenciler aileleriyle birlikte ihtiyaçları için listelerini tamamlamaya çalışırken, idefix okula dönüş kampanyasıyla yeni eğitim-öğretim döneminde öğrencilere tatlı bir merhaba diyor.

A happy child is holding her thumbs up for a back to school education idea. There are various school supplies around the girl.

Renk renk çeşit çeşit kırtasiye ürünleri

“Alışverişin Yeni Adresi” idefix; defter, matara, çanta, pastel boya, kalem kutu gibi binlerce ürünü en uygun fiyatlarıyla kullanıcılarıyla buluşturuyor. Detayların idefix.com’da yer aldığı kampanyada idefix, 500 TL ve üzeri alışverişlerde yüzde 10 indirim ile aile bütçelerine katkı sunuyor.