Sosyal Medya

Kripto Para

OKX Sinyal İşlemleri platformunu hizmete sunuyor 

OKX’in Sinyal İşlemleri platformu, sinyal sağlayıcılar ve traderlar arasında köprü oluşturan bir al-sat botu ve pazar yeridir. Sinyal İşlemleri, TradingView ile entegre edilerek sinyal sağlayıcıların doğrudan bu grafik platformunda sinyal oluşturmasına olanak tanıyacak.

OKX Sinyal İşlemleri platformunu hizmete sunuyor

 

OKXin Sinyal İşlemleri platformu, sinyal sağlayıcılar ve traderlar arasında köprü oluşturan bir al-sat botu ve pazar yeridir. Sinyal İşlemleri, TradingView ile entegre edilerek sinyal sağlayıcıların doğrudan bu grafik platformunda sinyal oluşturmasına olanak tanıyacak.

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük ikinci kripto borsası ve önde gelen bir Web3 teknoloji şirketi olan OKX, kullanıcıların spot, opsiyon veya vadeli işlem piyasalarında kripto alım veya satımı yapılıp yapılmayacağını gösteren teknik analizlere veya ’sinyallere’ dayalı otomatik al-sat stratejilerine erişebilecekleri bir pazar yeri olan Sinyal İşlemleri’nin yakında faaliyete geçeceğini duyurdu.

Ağustos ve Eylül 2023 tarihleri arasında faaliyete geçecek olan pazar yeri, kullanıcıların kurumlar, profesyonel traderlar veya algoritmik programlar dahil olmak üzere bir dizi sinyal sağlayıcı arasından seçim yapmasına olanak tanıyacak. İlgilenen kullanıcılar ve sinyal sağlayıcılar, güncellemeleri almak ve bu yeni hizmete ilk erişenlerden olmak için bekleme listesine kaydolabilir.

Sinyal İşlemleri  TradingView ile entegre edilecek ve sinyal sağlayıcıların doğrudan grafik platformunda sinyaller oluşturmasının yanı sıra istenen eylemi, aracı ve söz konusu işlem sinyaliyle ilişkili diğer parametreleri belirtmesine olanak tanıyacak. Sinyal İşlemleri ile kullanıcılar manuel işlem yapmadan sinyallere erişebilir, takip edebilir ve kopyalayabilir, böylece zamandan ve emekten tasarruf edebilir.

İşte sinyal sağlayıcılara sunulan avantajlar:

  • OKX’in Sinyal İşlemleri platformunda sinyal listeleyerek , 50 milyonu aşkın yatırımcının bulunduğu bir pazar yerine erişim ile büyüme fırsatı
  • Sinyal üretiminde lider bir platform olan TradingView ile entegrasyon
  • Birçok durumda, üçüncü taraf platformlarda meydana gelen sinyallerin listelenmesiyle ilişkili gecikme sorunlarında ve maliyetlerde önemli bir azalma

İşte sinyal traderlarına sunulan avantajlar:

  • Üçüncü taraf platform aboneliği ücretlerinden kurtulma
  • Birçok durumda, üçüncü taraf platformlarda yaygın olan gecikme sorunlarında önemli ölçüde azalma
  • Dünyanın önde gelen kripto borsalarından birini kullanmanın verdiği güven ve rahatlık
  • Aralarından seçim yapabileceğiniz ve karşılaştırabileceğiniz çeşitli sinyal sağlayıcıları

OKX’in Ticari Faaliyetlerden Sorumlu Yöneticisi Lennix Lai yaptığı açıklamada şunları söyledi: “OKX Sinyal İşlemleri, en iyi sağlayıcılardan gelen yüksek kaliteli sinyallere erişim sağlayarak, manuel giriş hatalarını azaltarak ve traderlar için bir dizi al-sat fırsatının kapılarını açarak kullanıcıların OKX’teki al-sat deneyimini daha da geliştirecek. Gelişmiş algoritmalar, gerçek zamanlı piyasa verileri ve çok çeşitli sinyal sağlayıcıları ile Sinyal İşlemleri, al-sat performanslarını yükseltmek ve küresel bir trader topluluğuyla bağlantı kurmak isteyenler için nihai çözüm olacaktır.”