TeknoTalk

Omate Rise Yuvarlak Android 3G Akıllı Saat!

Omate muhtemelen akıllı saat denildiğinde ilk akla gelen markalardan biri değil.

Ancak 3G özellikli ilk akıllı saatleri çıkarmayı düşünenlerden biri olduğu söylenebilir. O  zamandan bu yana 2 yıl gibi bir süre geçti ve bu süreçte LG LTE destekli akıllı saatini çıkardı.

İyi haber şu ki Omate 200 Dolar satış fiyatı ile yuvarlak Android 3G özellikli Rise modelini satışa sunmaya hazırlanıyor.

Indiegogo aracılığıyla 7 Aralıkta satışa sunulacak.

Özelleştirilmiş Android 5.1  ve 1.3 inç 360 x 360 piksel LCD yuvarlak ekran sahip ve bildirimlerini iOS 9 veya Android 4.4 yüklü telefonlardan görebiliyorsunuz.

Büyük ölçüde plastik kaplı akıllı saat MT2601 yongaseti ile çalışıyor. Düşük güçlü 1.2 Ghz çift çekirdekli Cortex A7 işlemci, Mali-400 GPU, 512 Mb RAm ve 4 GB depolama alanı ile geliyor.

Hücresel tarafta ise 1900 Mhz ve 2100 Mhz bantlarında 3G HSPA bağlantısını destekliyor. Yuvarlak kapağının altından Micro SIM kartı kolaylıkla takılabilir.

Diğer dikkat çekici özellikleri ise GPS radyo, jiroskop, ivme ölçer, mikrofon,hoparlör, Bluetooh 4.1 düşük enerji ile, safir kaplama cam.

Omate CEO’su Laurent Le Pen’e göre 580 mAh’lik bataryası ile normal kullanımda 2  standby modunda ise 5 günlük bir kullanım süresi var.

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version