Sosyal Medya

Donanım

OMEN ve HyperX’den, şimdiye kadarki en havalı kişiselleştirilmiş oyun portföyü

HP'nin en havalı ve en hafif 14 inç dizüstü oyun bilgisayarı, kusursuz bir oyun deneyimi için HP'nin en kişiselleştirilmiş ve özelleştirilebilir çevre birimleriyle bir araya geliyor. Öne çıkan özellikler şöyle sıralanıyor:

OMEN ve HyperX’den, şimdiye kadarki en havalı kişiselleştirilmiş oyun portföyü

HP’nin en havalı ve en hafif 14 inç dizüstü oyun bilgisayarı, kusursuz bir oyun deneyimi için HP’nin en kişiselleştirilmiş ve özelleştirilebilir çevre birimleriyle bir araya geliyor. Öne çıkan özellikler şöyle sıralanıyor:

  • HP’nin şimdiye kadarki en kişiselleştirilmiş oyun dizüstü bilgisayarı olan OMEN Transcend 14 Oyun Dizüstü Bilgisayarı, olağanüstü performansı, yerel ve bulut tabanlı yapay zeka çözümleri ve çarpıcı kişiselleştirilebilir görselleri ile oyunculara ve yaratıcılara benzersiz bir taşınabilirlik sunuyor.
  • HyperX, kişiselleştirilebilir parmaksız mekanik oyun klavyesi Alloy Rise Keyboard‘u tanıtıyor.
  • Kullanıcıyı oyunun içinde tutmak için tasarlanan OMEN Transcend 32 Gaming Monitor, patentli OMEN Gear Switch teknolojisini kullanarak cihazlar arasında sorunsuz geçiş yapma ve dosyaları cihazlar arasında sürükleyip bırakma özelliğiyle HP’nin en gelişmiş oyun monitörü olarak öne çıkıyor.

HP, CES 2024’te OMEN ve HyperX markalarındaki yeniliklerle şimdiye kadarki en kişiselleştirilmiş oyun portföyünü tanıttı. Yeni dizüstü bilgisayarlar, aksesuarlar ve yazılımlar, oyuncuların en iyi yaptıkları işe odaklanabilmeleri için kusursuz bir oyun ekosistemi oluşturmak üzere birlikte çalışacak şekilde tasarlandı.
HP Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Kişisel Sistemler Oyun Çözümleri Bölüm Başkanı Josephine Tan, “Bilgisayar daha kişisel hale gelmeye devam ediyor ve bu gelişme özellikle oyun topluluğu için geçerli” diyerek şöyle devam etti: “İster oyun dizüstü bilgisayarınız, ister monitörünüz veya aksesuarınız olsun, HP ihtiyaçlarınıza göre uyarlanabilen ve kişiselleştirilebilen bir çözüm geliştirdi.”

Gelişmiş kreatif yeteneğe sahip yıldırım hızında oyun

Oyun yaşam tarzına önem verenler, çoklu görev projelerinden güçlü kreatif platformları çalıştırmaya kadar görsel olarak zorlu kreatif çabaları yönetecek performansa sahip olan ve aynı zamanda üst düzey AAA oyunların titizliğini kaldırabilen çok yönlü makineler istiyor. Öğrenciler de dahil olmak üzere oyun ve yaratıcı çalışmalar için özel olarak üretilen OMEN Transcend 14 Oyun Dizüstü Bilgisayarı, HP’nin en havalı ve en hafif 14 inç oyun dizüstü bilgisayarını oluşturan gelişmiş bir OLED ekran, zarif ve ince bir gövde ve üstün kaliteli dahili bileşenlerle birlikte sunuluyor.

Hibrit yaşam tarzı oyunlarını hayata geçiren yeni OMEN Transcend 14 şu özelliklere sahip:

  • Olağanüstü Canlı Ekran: Oyun oynamak için sürükleyici ve içerik oluşturmak için mükemmel olan bu çarpıcı cihaz, inanılmaz ayrıntılar ve canlı, gerçekçi renkler için IMAX Enhanced Sertifikalı 2.8K 120Hz VRR OLED ekran ile sunuluyor.  Kafessiz gökyüzü baskılı RGB klavyeye sahip dünyanın ilk dizüstü oyun bilgisayarı, canlı renk deneyimini ekranın ötesine taşıyor.
  • Lüks ve Kompakt Tasarım: Oyuncular cihazlarında kolayca taşınabilir tasarımlar ve büyük güç olmasını isterler. Bu cihaz, 11,5 saate kadar pil ömrü ve hareket halindeyken şarj etmeyi her zamankinden daha kolay hale getiren C tipi PD 140W adaptörü ile dünya standartlarında 1.637 gr ağırlığında.
  • Yapay Zeka Sayesinde Destansı Hız: Kullanıcılar en yeni oyunlarla zahmetsizce etkileşim kurmak veya yoğun işlem gerektiren görevlerin üstesinden gelmek için Intel® Core™ Ultra 9 185H işlemci ve NVIDIA® GeForce® RTX™ 4070 Dizüstü GPU ile deneyimlerini en üst düzeye çıkarıyor. Yayıncılar ve oyuncular, cihazın NPU’sundan ve OBS studio için OpenVINO™ eklentilerinden yararlanarak saniyede yüzde 24,6’ya varan kare sayısı (FPS) iyileştirmesiyle yayın ve oyun akışını her zamankinden daha akıcı hale getirebiliyor.  İçeriğe ve güç moduna bağlı olarak farklı yenileme hızları arasında otomatik geçiş yaparak daha akıcı bir oyun deneyimi için OMEN Gaming Hub’daki Otomatik Dinamik Yenileme Hızından (DRR) tam olarak yararlanılabiliyor ve bu da pil ömrünü yüzde 7’ye kadar artırabiliyor. Kullanıcılar ECO modunda yüzde 20’ye kadar daha uzun pil ömrü elde ediyor.
  • Termal Devrim: Hiç kimse oyun oynarken, yaratıcı bir görev esnasında veya çalışırken ellerinin sıcaktan kavrulmasını istemez. Yeniden tasarlanan kasa, arka havalandırma delikleri aracılığıyla doğrudan ısı dağıtımı için bir buhar odası kullanarak basınçlı bir bölge oluşturmak üzere gelen hava akışını kullanıyor. Intel’in çift kanallı akış teknolojisiyle birlikte tasarlanan bu termal yenilik, 12 mm’lik bir taban içinde 80w termal kapasiteyle 4 kat daha yüksek statik basınç elde edebilen HP’nin en soğuk 14 inç oyun dizüstü bilgisayarını üretti.
  • Oyun Becerinizi ve Üretkenliğinizi Artırın: Öğrenci oyuncular için mükemmel olan OMEN Transcend 14, Intel® ve NVIDIA® işlemcileri aracılığıyla hem yerel yapay zeka özellikleri hem de toplantılar veya dersler sırasında canlı transkript ve gerçek zamanlı altyazılar, sesi yazıya dökmek için kayıt işlevi ve yapay zeka tarafından oluşturulan notlar gibi özellikler için Otter.ai ile yerleşik yapay zeka sunuyor.
  • Ses ayarları HyperX tarafından yapılan Dünyanın İlk Oyun Dizüstü Bilgisayarı: HyperX ses ekibi, dizüstü bilgisayarın ses performansını özel olarak ayarlamak için OMEN Transcend 14 mühendisleriyle yakın bir şekilde çalıştı ve genel oyun ses deneyimini geliştirmek için netliği ve spektral dengeyi yükselterek ince ayrıntıların daha yüksek sesler tarafından gölgede bırakılmamasını sağladı.

 

HP ayrıca OMEN Transcend 16.1 inç Oyun Dizüstü Bilgisayarını çarpıcı 2.5K 240Hz OLED ekran seçeneğinin yanı sıra tümü Intel® Core™ i7 HX işlemcilerle güncellenen OMEN 16.1 inç Oyun Dizüstü Bilgisayarı ve Victus 16.1 inç Oyun Dizüstü Bilgisayarı ile güncelledi.

HyperX ile kusursuz, kişiselleştirilmiş bir oyun deneyimi

Kusursuz bağlantı, her oyuncunun kablosuz kulaklık deneyiminin kritik bir parçasıdır. Sezgisel ses eşleştirme ve ultra düşük gecikme süresi (ULL) çözümü için yerleşik bir modüle sahip geçen yılın ilk oyun dizüstü bilgisayarlarını genişleten yepyeni OMEN Transcend 14, HyperX Cloud III Kablosuz Kulaklık için 2,4 GHz ULL bağlantısına sahip dünyanın ilk oyun dizüstü bilgisayarı için birlikte verilen bir seçenekle çıtayı yükseltiyor.  Bu, oyunculara PC’niz ve konsolunuz arasında kolay geçiş sağlar. Basit kurulumu, herkesin en başından itibaren olağanüstü ses ile kusursuz bir oyun deneyimine dalmasını sağlar.

HyperX’in kişiselleştirmeyi bir sonraki seviyeye çıkardığı yeni ürünler şunlar:

Küçük, Kompakt ve GüçlüHyperX Cloud Mini Kulaklıklar, daha güvenli bir işitsel deneyim sağlamak için ses sınırlama özellikleriyle rahat ve güvenli ses deneyimleri sunmak üzere genç oyun tutkunları için özel olarak tasarlandı. Hem kablolu hem de kablosuz versiyonları bulunan kulaklıkların her ikisi de sürükleyici ses ve çoklu platform uyumluluğuna sahip kullanışlı bir çevir-sessize al mikrofona sahip. HyperX Clutch Tanto Mini Kablolu Kumanda, tüm standart düğmelere ve kontrollere kolay erişim sağlayan hafif bir seçim ve aynı zamanda Xbox Series X|S konsolları, PC, Steam Deck ve Android cihazlarla uyumlu. Ayrıca, mobil mod anahtarı ve kablolu kulaklıklar için 3,5 mm stereo jak içeriyor.

Kişiselleştirme ve Özelleştirme için Tasarlandı: HyperX’in contalı tasarıma sahip ilk çalışırken değiştirilebilir klavyesi olan HyperX Alloy Rise Klavye, özel ok tuşlarıyla birlikte tam boy ve yüzde 75 boy seçenekleriyle sunuluyor. Önceden yağlanmış HyperX Lineer Anahtarlar ve önceden takılmış HyperX PBT Tuş Başlıkları ile donatılan klavye, parlaklığı otomatik olarak ayarlayan ortam ışığı sensörüne sahip gelişmiş RGB aydınlatma ile optimum görsellik sağlıyor. Klavye, HyperX’e özgü yerleşik bellek ile birlikte geliyor ve oyuncuların hareket halindeyken kişiselleştirilmiş ayarlar için 10 klavye profilini doğrudan klavyeye kaydetmesine olanak tanıyor. Daha da fazla kişiselleştirme için tasarlanan klavyeler, çalışırken değiştirilebilir tuş anahtarları, manyetik üst plakalar, rozet paketleri, yeni 3D Mythic Temalı Koleksiyon ile dayanıklılık ve esneklik sağlayan sağlam bir yapıya sahip.

Daha Küçük Ayak İzi ile Yüksek Performans: Kompakt bir oyuncu faresi olan yeni HyperX Pulsefire Haste 2 Mini, ultra hafif ve yüksek performanslı araçlardan hoşlanan oyuncular için tasarlandıve 100 saate kadar etkileyici bir pil ömrü sunuyor. Son derece hassas HyperX 26K Sensör, çift kablosuz mod bağlantısı, toz geçirmez HyperX Anahtarları ve üstün kullanım için uyarlanabilir kavrama bandı içeriyor.

Seyahate Hazır: HyperX Knight ve Delta Oyun Sırt Çantaları, dayanıklı ve hava koşullarına dayanıklı polyester, klasik HyperX renkleri ile oyun dizüstü bilgisayarlarını ve oyun aksesuarlarını güvenli bir şekilde saklamak için bir yer sunuyor ve hareket halindeyken oyun oynamak için çoğu havayolunun taşıma boyutu düzenlemelerine uygun.

Oyun Ekranı Teknolojisinin Zirvesi

İster dijital bir dünyaya derinlemesine dalmış bir oyuncu ister yeni bir dünya tasarlayan bir yaratıcı olun, mümkün olanın sınırlarını zorlayan ve ayak uydurabilen bir cihaza ihtiyacınız var. Dönüştürücü bir deneyim sunma arzusuyla hareket eden OMEN Transcend 32 UHD 240Hz OLED Oyun Monitörü, oyunculara HP’nin en gelişmiş oyun monitörünü sunuyor:

  • Bir İlkler Silsilesi: Bağımsız değiştirilebilir USB Bağlantı Noktalarına sahip dünyanın ilk oyun monitörü olarak, cihazlar arasında sorunsuzca geçiş yapın veya dosyaları cihazlar arasında sürükleyip bırakmak için inanılmaz derecede akıllı KVM özelliklerini kullanın. 140W USB-C güç dağıtımına sahip dünyanın ilk OLED oyun monitörüyle kolay ve sorunsuz bağlantıyı deneyimleyin.  OMEN Gaming Hub’da tamamen özelleştirilebilen 10 bant EQ içeren HyperX tarafından ayarlanmış sese sahip dünyanın ilk oyun monitöründe oyun sesinin ve müziğin keyfini sonuna kadar çıkarın.
  • Nefes Kesici Görseller: 4K UHD, 240Hz yenileme hızı ve 0,3 ms tepki süresi panelinde 1.500.000:1 kontrast oranı sağlayan QD-OLED Panel Teknolojisi sayesinde aksiyon daha önce hiç olmadığı gibi ekranda beliriyor.  OMEN’in Dolby Vision özelliğine sahip ilk monitörü olarak uyumlu oyunlar gerçekten muhteşem bir HDR deneyimi sunuyor. DisplayHDR 1000’e kıyasla 50 kata kadar daha fazla dinamik aralık ve yükselme süresinde 4 kat iyileşme sağlayan VESA DisplayHDR True Black 400 sertifikalı ilk OMEN ekranı olarak ön plana çıkıyor.
  • Yaşamınız uzun ve başarıyla dolu olsun: Panel ömrü OLED için hayati önem taşıyor ve OMEN Tempest Monitör Soğutma Teknolojisi, gönül rahatlığı için 3 yıllık garanti ile desteklenen yanma endişelerini gideriyor.

HP ve Poly haberleri de dahil olmak üzere CES 2024’teki HP hakkında daha fazla bilgi için HP Basın Merkezini buradan ziyaret edebilirsiniz.