Sosyal Medya

Mobil

Omix akıllı telefonlar Vodafone Flex avantajlarıyla satışta!

Vodafone mağazaları ve Vodafone Yanımda’da satışı yapılacak olan OMIX akıllı telefonlara Vodafone FLEX avantajlarıyla sahip olabiliyor.

Omix akıllı telefonlar Vodafone Flex avantajlarıyla satışta!

 

Müşterilerine en iyi dijital deneyimi sunmayı hedefleyen Vodafone, dünyanın önde gelen akıllı telefon markalarından OMIX’i portföyüne kattı. Kullanıcılar, Vodafone mağazaları ve Vodafone Yanımda’da satışı yapılacak olan OMIX akıllı telefonlara Vodafone FLEX avantajlarıyla sahip olabiliyor.

 

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, müşterilerine son teknoloji akıllı telefonları Vodafone Flex ayrıcalıklarıyla sunmaya devam ediyor. Buna göre, Singapur merkezli teknoloji şirketi OMIX’in yenilikçi akıllı telefonları Vodafone mağazaları ve Vodafone Yanımda’da satışa sunuldu. Vodafone portföyüne katılan OMIX X5 4+128GB model akıllı telefon ayda 528 TL’ye, portföyde yer alacak bir diğer model olan OMIX X700 8+128GB akıllı telefon ise ayda 938 TL’ye satın alınabiliyor. Her iki model için de 12 ayda ödeme avantajı sunuluyor. Müşteriler, OMIX akıllı telefonları tüm Vodafone mağazalarında deneyimleyebiliyor.

 

Türkiye’de herkesi akıllı telefon sahibi yapma hedefiyle en avantajlı ve cazip kampanyaları geliştirmeye devam ettiklerini belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

 

“Vodafone Türkiye olarak, en yeni dijital teknolojileri dünyayla aynı anda ve en uygun tekliflerle müşterilerimizin kullanımına sunmaya devam ediyoruz. Bu doğrultuda, dünyanın önde gelen akıllı telefon markalarından OMIX’in iki popüler modelini Vodafone Flex portföyümüze katmanın heyecanını yaşıyoruz. Müşterilerimiz, Vodafone mağazaları ve Vodafone Yanımda’da satışı yapılacak OMIX akıllı telefonlara Vodafone avantajlarıyla sahip olabiliyor. Tüm müşterilerimizi son teknolojiye sahip akıllı telefonlarla tanışmak üzere Vodafone’a davet ediyoruz.” 

Sınıfının en iyisi malzemelerle üretildi

 

Yüksek kamera çözünürlüğü, tasarımı ve hızlı şarj gücü ile dikkat çeken OMIX X5 4+128GB akıllı telefon, HD+ ekran kalitesiyle kullanıcılara berrak ve ışıltılı bir ekran deneyimi sunuyor. OMIX X5, 50MP arka kamerasıyla sınıfının ötesinde fotoğraflar yakalarken, 8MP ön kamerasıyla da pürüzsüz özçekimler yapılmasını sağlıyor. 18W hızlı şarj adaptörüyle hızlı şarj kabiliyeti sunan OMIX X5, 5000mAh bataryaya sahip bulunuyor.

Diğer yandan, Gorilla Glass ile korunan ve AMOLED ekran teknolojisiyle donatılan OMIX X700 8+128GB akıllı telefon, FHD+ 1080P ekran kalitesiyle kullanıcılara pürüzsüz bir ekran deneyimi sunuyor. Ekran/gövde oranı %83,53 olan cihaz, Always On Display özelliğini barındırıyor. 4 arka kameraya sahip olan OMIX X700, 64MP arka kamera ve 16MP ön kamerası ile eşsiz fotoğraflar çekilmesini sağlarken; geniş açı, makro ve derinlik özellikleri sunuyor. OMIX’in her iki modeli de sınıfının en iyisi kasa materyallerine sahip olduğundan, ele alındığında kullanıcılara Premium hissi yaşatıyor.