Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Önce 4G Sonra 5G ile Yola Devam

4G'den sonra yola yine aynı kararlılıkla 5G ile devam edeceğini açıkladı.

Turkcell, 4G’den sonra yola yine aynı kararlılıkla 5G ile devam edeceğini açıkladı.

Turkcell olarak, ülkemizin her köşesinde en hızlı ve en kolay şekilde iletişim sağlamak ve böylece bilgiye erişimde fırsat eşitliğine katkıda bulunmak en büyük hedefimiz. Bu motivasyonla bugüne kadar yaptığımız yatırımlarla sadece Türkiye’nin değil, dünyanın en güçlü 3G altyapısını kurduk ve 3G hızını 3 kat artırarak bugün dünyada sunulan en yüksek 3G hızı olan 63,3 Mbps’i sunabilen ilk ve tek operatör olduk.

4G’de yaklaşık 5 yıldır yaptığımız testlerle bu teknoloji ile ilgili hazırlıklarımızı tamamlarken, 5G hazırlıkları kapsamında da yönetim kurulunda yer aldığımız NGMN (Next Generation Mobile Networks) çatısı altında Türkiye’yi temsil eden tek operatör olarak gelişmeleri yakından takip ediyor, bu konuda dünya standartlarının oluşmasına yön veriyoruz. Yeni nesil mobil iletişim teknolojilerini Türkiye ile tanıştırmayı 5G ile de sürdüreceğiz.

Yalnızca Türkiye’de değil, dünyada da ülkemizi başarıyla temsil eden bir Türkiye markası olarak, ülke menfaatlerine hizmet eden her hamleye var gücümüzle destek olmaya devam edeceğiz. Bu vizyonla her zaman daha çok çalışmaya ve daha büyük sorumluluklar almaya talibiz. Çünkü ülkemizin daima en iyisine layık olduğunu düşünüyoruz.