Sosyal Medya

Android

OnePlus 10 Pro 5G önümüzdeki hafta ABD’de piyasaya sürülecek

OnePlus, Perşembe günü yaptığı açıklamada, OnePlus 10 Pro 5G'nin 31 Mart'ta çevrimiçi bir etkinlikle piyasaya sürüleceğini duyurdu.

OnePlus 10 Pro 5G önümüzdeki hafta ABD’de piyasaya sürülecek

Sonunda OnePlus’ın en son amiral gemisi yeşil ışık yaktı. Önümüzdeki hafta yeni bir OnePlus amiral gemisi akıllı telefon piyasaya sürülüyor.

Şirket Perşembe günü yaptığı açıklamada, OnePlus 10 Pro 5G’nin 31 Mart’ta çevrimiçi bir etkinlikle piyasaya sürüleceğini duyurdu.

Tüm özellikler lansman sırasında açıklanacak olsa da, OnePlus telefonla ilgili sadece birkaç bilgi paylaştı. Bunlar ne derseniz?  Telefonlar öncelikle ikinci nesil Hasselblad Kamera ve “süper hızlı” şarj ile geliyor.

Ayrıca 6.7 inç AMOLED ekran, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 yongası, 8/12GB RAM, 5.000 mAh pil ve arkada üçlü kamera olması muhtemel.

Telefon, Kuzey Amerika, Avrupa ve Hindistan’da piyasaya sürüldüğünde biraz farklı özelliklere sahip olabilir. Ancak henüz model Çin’de bile resmi olarak piyasaya sürülmedi hatırlatmakta fayda var…

31 Mart E.T 10:00’da başlayacak olan etkinliğe katılmak için OnePlus’ın resmi YouTube sayfasına göz atabilirsiniz. Etkinlik Türkiye Saati ile saat 17:00’e denk geliyor.

https://www.youtube.com/c/OnePlusTech