Sosyal Medya

Android

OnePlus 8 Pro Çift Selfi Kamerasına Sahip Olabilir

OnePlus 8 Pro hakkında yeni sızıntı. OnePlus 8 Pro Çift Selfi Kamerasına Sahip Olabilir. OnePlus 8 Pro dual selfi kamesaı ile fark yaratabilir.

OnePlus 8 Pro Dual Selfi Kamerası ile Fark Yaratabilir

OnePlus 8 Pro Çift Selfi Kamera Setine Sahip Olabilir. Ancak OnePlus’ın Pop-Up selfi kamerasından neden vazgeçtiğini tahmin etmek zor değil!

Bugün ortaya çıkan bir sızıntı görseline göre OnePlus 8 Pro’nun nasıl olacağını bir şema ile gösteriyor. Eğer görsel doğru ise OnePlus 8 Pro ile Pop-Up selfi kamerasından vazgeçiyor ve Galaxy S10 ve Note 10‘da gördüğümüz whole-Punch Delgeç ekranlar ile karşımıza geliyor.

True-Tech tarafından yayınlanan sızıntının bir OnePlus çalışanı tarafından sağlandığı tahmin ediliyor. Benzer bir arka kamera görüntüsü Ekim ayında ortaya çıkmış ancak orada ön tarafta tek bir kamera vardı. Görünen o ki standart OnePlus 8 sadece bir kameraya sahip olabilir, ancak Pro model iki tane alacak.

Arkada, geniş, ultrawide ve telefoto lensler dahil olmak üzere mevcut OnePlus cihazlarına benzer bir üçlü kamera düzeni görebiliyoruz. Yeni, muhtemelen artırılmış gerçeklik görevlerinin yanı sıra; fotoğrafçılıkta derinlik algılamaya yardımcı olacak bir uçuş zamanı sensörüne sahip. Rapor ayrıca iki tonlu bir flaşı da işaret ediyor; bu aslında giderek başarılı düşük ışık performansı sergileyen amiral gemisi telefonların arttığı bir dönemde oldukça gereksiz görünüyor.

Öndeki ikinci sensörün ne yaptığı ise henüz belli değil. Grup selfi çekimleri için ultra ince bir kamera olabilir veya selfi  portrelerini ya da yüz görünümünü geliştirmek için bir derinlik sensörü olabilir. Her durumda, bir delgeç kamerasına sahip olması Pop-Up olarak açılır selfi kamerasının arıza yapma endişelerini ortadan kaldıracak bir özellik olarak duruyor. Tabii ki tasarımın değişebileceğini göz önene alırsak bir çok değişiklik olabilir. 

Esasen OnePlus’ın yeni ürünlerini daha bütçe dostu amiral gemisi özelliklerini kullanıcılarına getirmesi açısından önemsiyorum. Bence bu konuda oldukça başarılılar ancak ülkemizde bilinilirliği ve tanıtımı açısından biraz daha yol alması gerekebilir.