Sosyal Medya

Android

OnePlus yeni telefonlarını 14 Nisan’da YouTube’dan Canlı tanıtacak

OnePlus yeni telefonlarını 14 Nisan'da YouTube'dan Canlı tanıtacak. OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro, şirketin ilk 5G cihaz serisi olacak.

OnePlus yeni telefonlarını 14 Nisan’da tanıtacak

OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro, şirketin ilk 5G cihaz serisi olacak.

OnePlus, 8 serisi telefonlarını tanıtım öncesi ortaya çıkmasına engel olamadı. Geçen hafta boyunca çok sayıda ayrıntı ve fotoğraf sızdırıldı . Teknik özellik sayfalarına göre şirket, odaklanmasının çoğunu; OnePlus’ın premium cihazlarında fark edilmeyen özellikler olan; kablosuz şarj ve IP68 suya dayanıklılık derecesine sahip olacak Pro modeline vermiş görünüyor.

Bu söylentilerin doğruluğunu ise; şirketin OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro’yu detaylandıran bir etkinliği canlı yayınladığı 14 Nisan’da ortaya çıkıp çıkmayacağını göreceğiz. Açılışından önce OnePlus, eski 90Hz ekranlara kıyasla büyük bir sıçrama olabilecek yeni 120Hz ekranlar ve 5G bağlantısı ile dikkat çekecek.

OnePlus, Aralık ayında çıkan OnePlus 7T Pro 5G McLaren ile şimdiye kadar sadece 5G pazarına ayak bastı – Ancak şimdi 8 serisindeki her telefonun 5G modemi olacak. Bu, 5G altyapısına iyi erişimi olan ABD’deki Sprint ve T-Mobile aboneleri için iyi bir haber olabilir ancak ülkemiz için bunu söylemek için henüz erken. Bu arada düşük fiyatlı OnePlus 8’in bir Snapdragon 865 işlemci, geliştirilmiş pil ömrü ve 12GB RAM seçeneği sunacağı iddia ediliyor.

Yine söylentilere göre, OnePlus’ın 7 serisi ve 8 serisi telefonları arasında başka bir şey değişecek gibi görünmüyor. Bununla birlikte, şirketin yaptığı telefonların hayranları, birkaç hafta içinde yükseltmek isteyip istemedikleri hakkında daha iyi bir fikre sahip olacaklar.

Etkinlik 14 Nisan’da Türkiye saati ile saat 18: 00’de YouTube’da canlı olarak yayınlanacak .