Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Online Spor Giyim Alışverişi Arttı

Tüm sporseverlere inovatif, kullanıcı dostu ve şehrin dinamizmine uyum sağlayan çağdaş ürünler sunan Comeup, 2023 spor alışverişi tercihlerini ortaya koydu.

Online Spor Giyim Alışverişi Arttı

 

En sportif şehirler sırasıyla İstanbul, Ankara ve İzmir oldu

 

Tüm sporseverlere inovatif, kullanıcı dostu ve şehrin dinamizmine uyum sağlayan çağdaş ürünler sunan Comeup, 2023 spor alışverişi tercihlerini ortaya koydu. İstatistiklere göre en sportif şehirlerin başında İstanbul yer alırken, sıralamayı Ankara ve İzmir takip etti. Spor alışverişinde ilk ona giren şehirler arasında ise sırasıyla Antalya, Bursa, Eskişehir, Adana, Muğla, Kocaeli ve Mersin bulunuyor.

 

Dikişsiz giyim alanında ürün geliştirme, üretim ve ihracat tecrübesi olan Alper Moda tarafından kurulan Comeup, dayanıklı ve yüksek kaliteli tasarımlar geliştiriyor. İnovatif birçok özelliğinin yanı sıra; ter kokusu ve bakteri oluşumunu engelleyen Silverplus®, 4 yöne esneme ve kullanıcıların hareketlerini kısıtlamadan toparlayıcılık sağlama gibi birçok yeniliği bulunan Comeup, spor modasını sokağa taşıyor. Fonksiyonel kumaşları ve estetik dizaynlarıyla trendleri yakalayan marka, 2023 spor alışverişi tercihlerini açıkladı. Buna göre en sportif şehirlerin başında İstanbul yer alırken, sıralamayı Ankara ve İzmir takip etti.

 

Comeup Genel Müdürü Alper Türk

 

“Online satışlarımız yüzde 40 arttı”

 

Sporseverlerin 2023 yılı alışveriş tercihlerine yönelik konuşan Comeup Genel Müdürü Alper Türk, şu açıklamalarda bulundu:

Son dönemde spor modası sokak giyimini de şekillendirmeye başladı. Spor kıyafetler, sadece sporda değil, günün her anında kullanılırken;  tasarımlar günlük dolabın da bir parçası haline geldi. Bu durum bizim de satışlarımıza yansıdı. Geçtiğimiz yıla göre internet mağazası satışlarımız yüzde 40 arttı. İnternet mağazamız üzerinden satış trendlerine baktığımıza en büyük payı sırasıyla İstanbul, Ankara ve İzmir’in aldığını görüyoruz. Spor alışverişinde ilk ona giren şehirler arasında ise sırasıyla Antalya, Bursa, Eskişehir, Adana, Muğla, Kocaeli ve Mersin yer alıyor.”

 

“Değişen trendler yol haritamızda belirleyici rol oynuyor”

 

Müşterilerinin beklentilerine hızlı yanıt vermek ve en yüksek seviyede onların memnuniyetini sağlamak üzere çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Türk,

“Temel yol haritamız; değişen dünyayı yakın takip etmek. Değişim odaklı ve yenilikçi yaklaşımımızın bizi daha da ileriye taşıyacağına inanıyoruz” dedi.