Sosyal Medya

Otomobil

Opel, Hayvansal Ürün İçermeyen Vegan İç Kaplamalar Sunuyor

Çevreci ve sürdürebilir bir marka olarak ürün gamında halihazırda 15 elektrikli model sunan Opel, 2025 yılından itibaren sadece elektrikli araçlar üreten bir marka haline gelmeyi hedefliyor.

Opel, Hayvansal Ürün İçermeyen Vegan İç Kaplamalar Sunuyor

 

Çevreci ve sürdürebilir bir marka olarak ürün gamında halihazırda 15 elektrikli model sunan Opel, 2025 yılından itibaren sadece elektrikli araçlar üreten bir marka haline gelmeyi hedefliyor. Sürdürebilir ulaşım sağlama tutkusunun temel taşlarından biri olan çevreci yaklaşımını bu sefer elektrikli araçlarında yer alan vegan iç mekan kaplamalarıyla da gösteriyor. 1899’dan bu yana yenilikçi ve öncü teknolojilere sahip otomobiller sunan Opel, hem binek otomobil hem de ticari araçlarının iç kaplamalarında hayvansal ürün içermeyen kaplamalar kullanmasıyla da öne çıkıyor.

 

Alman otomobil markası Opel, satışa sunduğu elektrikli araç modellerinde hayvansal ürün içermeyen iç mekan kaplamaları sunuyor. Güncel ürün gamında 15 elektrikli model sunan Opel, çok çeşitli ve zengin model gamınının daha sürdürebilir ve çevreci olması için vegan iç mekan metaryalleri tercih ediyor. Hayvansal ürün içermeyen iç mekan kaplamaları görünüm ve dokunma hissi açısından geleneksel kaplamalarla aynı yüksek standartları karşılarken Opel’in duygusal, verimli ve sürdürebilir yaklaşımını bir kez daha gösteriyor.

Herkes için vegan: Opel, birçok elektrikli modelinde vegan metaryaller kullanıyor

Opel’in ürün gamında yer alan birçok modelin iç kaplamalarının tamamen vegan malzemelerden üretilmesi dikkatleri çekiyor. Hayvasal ürün içermeyen malzemeler, her dönemde segmentinin teknolojik standartlarını belirleyen yeni Corsa Elektrik ve Opel Astra Elektrik modellerinde de kullanılıyor. Opel’in profesyoneller için sunduğu çok yönlü hafif ticari araçlar olan Zafira Life Elektrik, Combo Life Elektrik gibi modeller vegan malzemelerin kullanım alanını artırdığı diğer modeller olarak öne çıkıyor.

Gelecekte vegan malzemelerin kullanım alanı artacak

Segment standartlarını belirleyen binek ve hafif ticari modelleriyle geleceğe göz kırpan Opel’in 2025’ten itibaren üreteceği her modelin tamamen elektrikli bir varyantı olacak. Böylece markanın tüm ürün ailesi elektrikli mobiliteyi bugünden karşılamış olacak.

Vegan yaşam tarzını benimseyen kullanıcılar için binek otomobil ve hafif ticari araç segmentinde farklı model seçenekleri sunan Opel, vegan ürünlere yönelik küresel pazarın istikrarlı şekilde büyümeye devam etmesiyle vegan malzemelerin kullanım alanını artırmaya devam edecek. Opel’in elektrikli mobiliteye yönelik çabası, sürdürebilir ulaşım tutkusunun temel taşlarından biri olmaya devam ediyor.