Sosyal Medya

Genel

Opet Cinemaximum Kampanyası Yüzde 50 indirim, Alışveriş Şartı Yok!

Opet Cinemaximum Kampanyası, Alışveriş Şartı Yok, Yüzde 50 indirim! Yüzde 50 indirimli sinema bileti OPET istasyonlarından alınabilir! DETAY!

Alışveriş şartı olmadan, indirimli sinema biletleri OPET istasyonlarında…

OPET ve Cinemaximum’dan “Sinema Devrimi”, Opet Cinemaximum kampanyası

Akaryakıt dağıtım sektöründe müşteri memnuniyetinin lider markası OPET, “Uluslararası Yılın Sinema Grubu” seçilen Cinemaximum ile işbirliğine imza attı. OPET müşterileri herhangi bir alışveriş koşulu olmadan 33 ildeki OPET istasyonlarından satın alacakları indirimli biletlerle, Cinemaximum salonlarında, yedinci sanatın en keyifli örneklerini izleme imkanı bulacak.

Yeniliklerin markası OPET, hayatın her anında müşterilerinin yanında olma vizyonuyla Cinemaximum ile işbirliği yaptı. Ülkemizin 33 ilinde, 88 sinema ve 773 salonuyla Türkiye’nin en büyük sinema zinciri olan Cinemaximum biletleri, OPET istasyonlarına gelen sinemaseverlere herhangi bir yakıt veya market alışveriş şartı olmaksızın yüzde 50’ye varan indirimlerle sunulacak. Sinemaseverler, güzergahları üzerindeki OPET istasyonlarından biletlerini kolaylıkla alabilecekler.

Opet Cinemaximum işbirliği- Yüzde 50 indirimli sinema bileti

İşbirliği kapsamında, sinemaseverler İstanbul-Ankara ve İzmir’deki Cinemaximum’larda 12 TL, diğer 30 ildeki Cinemaximum’larda ise 10 TL karşılığında seçtikleri sezon filmlerini izleyebilecek. Bu işbirliği UNIC (International Union of Cinemas – Uluslararası Sinemalar Birliği) tarafından “Uluslararası Yılın Sinema Grubu” ödülüne layık bulunan Cinemaximum’larda; hafta sonu ve hafta içi, üç boyutlu da dahil olmak üzere tüm filmleri izleme imkanı veriyor. Sinema izleyici sayısını artırması öngörülen işbirliği ile son yıllarda azalan sinemaya gitme sıklığının da olumlu yönde değişmesi bekleniyor.

Tüm Cinemaximum sinema biletleri artık OPET’lerde

3D filmler dahil Opet’lerden alacağınız tüm Cinemaximum sinema biletleri, İstanbul, Ankara ve İzmir’de 12 TL; diğer illerde 10 TL.

Opet Cinemaximum Kampanyası!

İSTANBUL-ANKARA-İZMİR

Satılan davetiyeler, premium sinemalar (Kanyon, Zorlu Center, Akasya ve Nişantaşı City’s AVM’lerindeki) hariç, tüm Cinemaximum’larda; VIP salonlar, IMAX, IMAX 3D, MPX, D-Box ve 4DX teknolojileri hariç, 2D ve 3D dahil tüm filmlerde, davetiye üzerinde belirtilen tarihe kadar geçerlidir. Her davetiye tek kişilik ve tek girişliktir, Cinemaximum gişe görevlisine teslim edilerek sadece bilet gişesinde yer bileti ile değiştirilir. İnternet veya telefon üzerinden yapılan rezervasyon veya satın alımlar ile gala yahut özel film gösterimlerinde geçerli değildir. Yaş sınırı bulunan filmlerde, geçerli yaş kategorilerinde olan misafirler tarafından kullanılabilir. Satın alınan Cinemaximum biletleri paraya çevrilemez ve iade edilmez. Kampanya detaylarına opet.com.tr adresinden, film, seans, iletişim bilgilerine cinemaximum.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

İSTANBUL-ANKARA-İZMİR HARİÇ

Satılan davetiyeler, İstanbul, İzmir ve Ankara haricindeki diğer illerde yer alan tüm Cinemaximum’larda; VIP salonlar, IMAX, IMAX 3D, MPX, D-Box ve 4DX teknolojileri hariç, 2D ve 3D dahil tüm filmlerde, davetiye üzerinde belirtilen tarihe kadar geçerlidir. Her davetiye tek kişilik ve tek girişliktir, Cinemaximum gişe görevlisine teslim edilerek sadece bilet gişesinde yer bileti ile değiştirilir. İnternet veya telefon üzerinden yapılan rezervasyon veya satın alımlar ile gala yahut özel film gösterimlerinde geçerli değildir. Yaş sınırı bulunan filmlerde, geçerli yaş kategorilerinde olan misafirler tarafından kullanılabilir. Satın alınan Cinemaximum biletleri paraya çevrilemez ve iade edilmez. Kampanya detaylarına opet.com.tr adresinden, film, seans, iletişim bilgilerine cinemaximum.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

 

SIKÇA SORULAN SORULAR – Opet Cinemaximum Kampanyası Hakkında!

 

1-) Opet’lerden artık Cinemaximum sinema bileti satın almak mümkün mü?
– Evet, kampanyaya dahil tüm Opet istasyon marketlerinde 26/12/2016 itibarı ile Cinemaximum davetiyelerinin satışı başlamıştır.

2-) Cinemaximum biletlerini hangi istasyonlardan satın alabilirim?
– Cinemaximum biletleri, Cinemaximum salonlarının olduğu illerdeki kampanyaya dahil Opet istasyonlarında satılmaktadır.

3-) Cinemaximum bileti alabilmek için istasyondan herhangi bir alışveriş yapmam gerekir mi?
– Hayır, gerekmez. İstanbul, Ankara, İzmir illerinde geçerli davetiyeler 12 TL’den, diğer illerde ise 10 TL’den direkt satışa sunulacaktır.

4-) İstediğim kadar bilet satın alabilir miyim?
– Bilet satışında herhangi bir sınırlama yoktur, istasyonlarımızdan istediğiniz kadar bilet satın alabilirsiniz.

5-) Aldığım biletin son kullanım süresi var mı?
– Biletlerin son kullanım tarihleri bilet üzerinde belirtilmektedir. Biletler belirtilen tarihten sonra kullanılamaz.

6-) Biletleri nasıl kullanacağım?
– Biletin üstündeki yaldızlı bölümü kazıdıktan sonra altındaki kodu Cinemaximum gişe görevlisine verip, seans ve koltuk seçimi yaparak istediğiniz filmi izleyebilirsiniz.

7-) Biletler her Cinemaximum’da geçerli mi ?
– Premium Sinemalar (Akasya, Zorlu, City’s ve Kanyon Cinemaximum), VIP salonlar, IMAX, IMAX 3D, MPX, D-Box ve 4DX teknolojili salonlar hariç tüm 2D ve 3D filmlerde geçerlidir.

😎 Bilet ücretlerine ek olarak 3D filmlerde ekstra gözlük bedeli ödeyecek miyim?
– 3D filmlerde gözlük bedeli bilet fiyatının içinde olup, ilave bir bedel ödemenize gerek yoktur.

9-) Cinemaximum gişesinde biletimi kullanarak seçeceğim film ve seansı aynı gün içerisinde kullanmak zorunda mıyım?
Biletinizi Cinemaximum gişe görevlisine teslim ettikten sonra, yayında olan bir film için, 1 hafta içerisinde istediğiniz film ve seansı seçebilirsiniz.

Opet Cinemaximum Kampanyası!

Opet