Sosyal Medya

Android

Oppo F9 Selfi Odaklı Akıllı Telefon Harika Görünüyor

Oppo F9 Renkleri  Sunrise Red, Twilight Blue ve Starry Purple. Doğadan Esinlenerek Tasarlanan ve Selfi Odaklı yeni Oppo F9 Özellikleri Neler?

Oppo F9 Modelini Bu Ayın Sonunda Satışa Çıkarıyor

Oppo selfi odaklı yeni akıllı telefonu F9 üzerindeki perdeyi kaldırdı. Bu ayın sonunda Vietnam ve Filipinlerde satışa sunulacak yeni Oppo F9 modeli gerçekten güzel görünüyor.

Her zaman ki gibi F9 ile ilgili özellikler de, telefonun resmi tanıtımından günler öncesinde ortaya çıkmaya başladı. GeekBench‘te bahsedilen ayrıntılara göre Oppo F9; sekiz çekirdekli MediaTek Helio P60 işlemci, 6GB RAM, Android 8.1 Sürümle gelecek.

Android 9.0 Pie ile gelmemesi aslında şaşırtıcı ancak güncellemeyi alması bekleniyor. 25 MP’lik bir selfi kamerası ön tarata üçgen bir çentikle yerleştirilmiş. Arka tarafta ise Dual Camera – Çift Kamera 16 MP ve 2 MP bir set olarak yer alıyor.

Oppo son duyurularında ise içerisinde ne olduğundan ziya dışındaki özelliklerinden bahsedilmiş. Onlar da da tasarım ve su geçirmezli üzerine vurgu yapılırken, şarj sistemi ön plana çıkarılmış. OPPO’nun F serisi telefonların en yeni modeli VOOC flaş şarjı ile geliyor – batarya standart 5V / 1A şarj teknolojisinden dört kat daha hızlı olan düşük voltajlı hızlı şarj sistemi olarak göze çarpıyor.

 

Çinli telefon devi, VOOC hızlı şarj teknolojisinin düşük çalışma sıcaklığı da dahil olmak üzere beş koruma katmanı ile geldiğini söylüyor.

İşin estetik tarafında ise her biri “Degrade Tasarımlı” üç renk seçeneği ile geliyor.

Sonuçta kesinlikle harika dış görünüme sahip bir telefon.

Oppo F9 Renkleri  Sunrise Red, Twilight Blue ve Starry Purple.

OPPO, bunların doğadan ilham aldığını söylüyor ve şirketin tasarımlarını sırasıyla “gün doğumu, alacakaranlık ve yıldızlı gökyüzü” den aldığını vurguluyor.

Cihazın ön tarafında F9, büyük bir FHD + “su damlası ekranı” oluşturur. yüzde 90.8 lik en boy oranı ise ekranın ne kadar iyi kullanıldığını gösteriyor.

OPPO F9, bu ayın sonuna doğru, henüz ilan edilmemiş bir fiyatlandırma ile Vietnam ve Filipinler’de satışa sunuluyor.  Avrupa pazarına gelir mi? söylemek için henüz erken.

TNW