Sosyal Medya

Android

Oppo Reno 3, Pil Ömründen ödün vermeden 5G

Oppo Reno 3 ve Oppo Reno 3 Pro, Pil Ömründen ödün vermeden 5G özelliği alabilirsiniz. Yeni modellerin özellikleri ve fiyatı nedir? Detaylar..

Oppo Reno 3 5G desteğini batarya ömründen ödün vermeden alıyor

Yeni modelde ayrıca daha hızlı ekranlar ve daha hızlı şarj desteği bekleyebiliriz.

Oppo Reno 2 çok değil daha iki ay önce tanıtıldı ancak şirket seriye 2019 bitmeden üçüncüyü ekliyor. Şirket, her ikisi de 5G’yi paketleyen, ancak bir LTE telefonun pil ömrünü sağlamak için bir araya gelen çift modlu yonga setlerine (bir anda daha fazlası); dört antene ve yazılıma sahip olan Reno 3 ve Reno 3 Pro’yu tanıttı.

Algoritmalar, bağlantıyı olması gerektiği kadar hızlı yapabilmek için hem ideal antenleri seçer hem de ağ kullanımını yönetiyor.

Ayrıca bazı ileri teknoloji ekran teknolojilerini de bekleyebilirsiniz. Her iki Reno 3 telefonu da HDR10 + desteği ve 180Hz dokunma oranları ile parlak 800 nit ekranlar sunuyor. Sesi duyurmak için Dolby Atmos stereo hoparlörler de var ve pil ömrü sorun olmayabilir – iki el cihazının 20W’de yüzde 50, yarım saatte yüzde 70 şarj sağlayan 30W hızlı şarjlı 4.025mAh pilleri bulunuyor.

Reno 3

Bundan sonraki farklılıklar şaşırtıcı derecede sade. En baz model Reno 3 MediaTek’in yeni Dimensity 1000 yongasında çalışır ve 32 megapiksel selfie kamerası için gözyaşı çentikli 6.4 inç FHD + AMOLED ekrana sahiptir. Arkada, 64MP ana kameraya, 8MP ultra geniş açılı kameraya ve tek renkli ve retro portreler için seçenekler sunuyor. Kulaklık girişi olduğundan bahsettik mi?

Reno 3 Pro

Reno 3 Pro ise daha farklı bir donanım yaklaşımı sergiliyor.  Snapdragon 765G’de ile çalışır ve daha yumuşak 90Hz yenileme hızına ve delik delme 32MP selfie kamına sahip 6.5 inç FHD + AMOLED ekran taşıyor.

Ana arka kamera, f / 1.7 diyafram açıklığına ve optik görüntü sabitlemeye sahip daha düşük çözünürlüklü ancak daha gelişmiş bir 48MP birimdir ve ultra geniş ve 2MP tek renkli sensörle gitmek için 13 megapiksel 2X telefoto kamera bulunuyor.

İlginç bir şekilde kulaklık girişi bulunmuyor. Oppo, “dünyanın en ince 5G telefonu” unvanını (7.7mm kalınlığında) iddia ederek tutarlı özellikleri korumaya çalışıyor.

Gelelim Fiyatlarına

Her iki modelde Çin’de 31 Aralık’ta satışa sunulacak.

  • Reno 3, 3.399 yuan (yaklaşık 486 $) için 8GB RAM ve 128GB depolama alanına sahip bir versiyonda satışa sunulacak,
  • 12GB RAM’e kadar çıkmak isteyenler için fiyatı 3.699 yuan’a geliyor (529 $)
  • Reno 3 Pro için 8GB RAM ve 128GB depolama alanı 3.999 yuan yaklaşık 572$,
  • Renote 3 Pro için 12GB RAM ve 256GB depolama alanı isterseniz de bu fiyat 4.499 yuan yaklaşık 643$.

Bunun üzerine Oppo, standart AirPod’lara benzerlikten daha fazlasını taşıyan Enco Free modelini de satışa sunuyor. 25 saate kadar çalışabilen bu kablosuz kulaklıklar içinde yaklaşık 100 dolar ödemek gerekecek.

Ürünlerin Türkiye gelmesini bekleyebiliriz aslında. Oppo Türkiye’de geniş ürün yelpazesi ile başarılı bir satış grafiği izliyor. Ben bütçe dostu amiral gemilerini seviyorum. Bunlarda onlardan birisi olabilir.

Oppo Translated