Sosyal Medya

Android

Oppo ve SILA, “Bir iş var bu işin içinde…bekleyin!”

Oppo'nun Sıla'lı ikinci reklam filminde geri sayım başladı. Bir iş var bu işin içinde…bekleyin mottası ile hazırlanan ikinci reklam filmi.

SILA, Şimdi de Orhan Veli Şiirine Ses Veriyor

Oppo, ünlü şarkıcı SILA’nın rol aldığı yeni reklam filmi için geri sayım başlattı. Bir çok ünlü isim Bir iş var bu işin içinde…bekleyin diyor…

“Bir iş var bu işin içinde…bekleyin!”

OPPO, geçtiğimiz kasım ayında ünlü şarkıcı Sıla ile yaptığı ve büyük ses getiren iş birliğinin ardından, yeni reklam filmini yayınlamak için geri sayıma başladı.

Sıla’nın rol aldığı OPPO reklam filminin ikincisinin ilk görüntüleri, ünlü şarkıcının 6 Aralık’ta İstanbul’da verdiği konserde seyirciyle paylaşıldı. Türk edebiyatının en büyük şairlerinden Orhan Veli’nin bir şiirinden bölümlerin olduğu sahneler, seyircilerde büyük bir heyecan yaratırken, yeni reklam filmi için geri sayım da başlamış oldu.

Sıla’ya OPPO’nun yeni reklam filminde eşlik eden, her biri kendi alanında başarılı ve sevilen isimler; ünlü model Didem Soydan, ünlü oyuncular Hakan Kurtaş ve Uraz Kaygılaroğlu sosyal medyada bir geri sayım kampanyası başlattı.

Bir iş var bu işin içinde …!

Üç ünlü isim de kişisel Instagram hesaplarından, Orhan Veli’nin en güzel şiirlerinden “Bir iş var”ın dizelerini paylaşarak “Bir iş var bu işin içinde…bekleyin!” mesajını verdi.

Sıla’nın Didem Soydan, Hakan Kurtaş ve Uraz Kaygılaroğlu ile birlikte yer aldığı OPPO’nun “Bir iş var bu işin içinde” yeni reklam kampanyası 16 Aralık Pazartesi gününden itibaren televizyon kanallarında, sinemalarda ve dijital mecralarda gösterilmeye başlanacak.