Sosyal Medya

Otomobil

OSRAM’dan güvenli tatil için özel ekipmanlar

Dünyanın lider teknoloji markalarından OSRAM, inovatif ve akıllı yaklaşımlarla geliştirdiği; TYREinflate ve BATTERYcare ailesi ile yolculuk güvenliğini arttırıyor.

 

OSRAM’dan güvenli tatil için özel ekipmanlar

 

Yolculuklarda konforu arttırıyor…

 

Yazın gelişiyle birlikte tatilini farklı şehirlerde geçirmek isteyenler, araçlarıyla uzun yolculuklara çıkıyor. Dünyanın lider teknoloji markalarından OSRAM, inovatif ve akıllı yaklaşımlarla geliştirdiği; TYREinflate ve BATTERYcare ailesi ile yolculuk güvenliğini arttırıyor. Biten akülere ve inen lastiklere çözüm olan inovatif tasarımlarla, konforlu ve güvenli yolculuklara imkan tanıyor.

İnsanların ve toplumların yaşam kalitesini iyileştirme hedefiyle teknolojik ürünler geliştiren OSRAM, tatile çıkacak yolcuların hayatına yeni nesil teknolojileriyle konfor ve güvenlik katıyor. Kompresör ailesi TYREinflate ile araç lastiklerinin her an doğru basınçta olmasını sağlıyor. Olası araç akü bitme/durma sorununa karşı BATTERYcare ailesi ile çözüm sunan OSRAM,  uzun tatil yolculuklarını sorunsuz ve güvenli bir şekilde geçirmeleri için sürücülere destek oluyor.

Yolculuklar yeni teknolojilerle daha konforlu

OSRAM, inovatif ve akıllı yaklaşımlarla geliştirdiği; TYREinflate ve BATTERYcare ailesi ile uzun yolculuklarda sürücülerin yanında oluyor. Yolculukta biten akülere ve inen lastiklere çözüm olan yeni teknolojiler, yüksek kaliteli geniş görüşlü kayıtlar ile konforlu ve güvenli yolculukların kapısını aralıyor.  OSRAM, TYREinflate kompresör ile tam inik lastiğin 2 dakikadan daha kısa sürede şişirilmesini sağlıyor. BATTERYcare ailesi ile akü bitme sorununa çözüm olan OSRAM akü boşalmalarında aracın kolayca çalıştırılması için güvenli, kompakt ve ekonomik bir çözüm sunuyor.