Sosyal Medya

Donanım

OSRAM temel araç desteği ürün ailesi sürücülerin hayatını kurtarıyor

Sürüş güvenliği ve konforunu artırıcı teknolojilerle son tüketiciyle buluşan ams OSRAM, temel araç desteği ürün ailesi ile ihtiyaç halinde akü problemi ve inik lastik sorununu güvenle gidermenize destek oluyor.

OSRAM temel araç desteği ürün ailesi sürücülerin hayatını kurtarıyor

 

Yoğun şehir trafiğinde yaşanan problemler, güvenli sürüşün en büyük tehdidi. Yardım bulmanın son derece zor olduğu yoğun trafik saatlerde, sorunu bir an önce gidermek ve güvenliği sağlamak için önceden tedbir almak gerekiyor. Dünyanın lider teknoloji şirketlerinden ams OSRAM, temel araç desteği ürün ailesi ile akü bitmesi ve inen lastik sorununa çözüm olurken, görüş açısına katkı sağlayan teknolojileriyle güvenli sürüşü destekliyor.

 

Yoğun trafik saatlerinde arıza yapan araçlar, diğer sürücülerin de hayatını tehlikeye atıyor. Sürüş güvenliği ve konforunu artırıcı teknolojilerle son tüketiciyle buluşan ams OSRAM, temel araç desteği ürün ailesi ile ihtiyaç halinde akü problemi ve inik lastik sorununu güvenle gidermenize destek oluyor.

 

 

İnik lastiği 5 dakikadan daha kısa sürede şişiriyor

 

Güvenli sürüş için geliştirilen TYREinflate ailesi araçların lastiklerinin basınç seviyesini kontrol etmenizi kolaylaştırıyor. TYREinflate 200 modeli analog bir basınç göstergesine sahip ve tam inik lastiğin 5 dakikadan daha kısa sürede şişirilmesini sağlıyor. Bir diğer model 450 ise dijital ekranıyla sonucu çok daha rahat gösteriyor. Doğru basınca ulaştıktan sonra, otomatik durdurma işlevi sayesinde, kompresör kendi kendine duruyor ve bir sonraki kullanım için ayarlanan değeri hatırlıyor. Tamamen inmiş lastiği yalnızca 3,5 dakikada eski haline getiriyor. Serinin bir diğer tasarımı 1000 önerilen kompresörlerin en hızlısı. Lastiği 2 dakikada ideal hale dönüştüren tasarım, şişirme göstergeli geniş dijital ekranıyla, sürecin ilerleyişini takip etmenize yardımcı oluyor. Ürünün üzerinde bulunan parlak LED ışık, karanlık yerlerde bile rahatlıkla lastiğinizi şişirebilmenizi sağlıyor.

 

 

Aracı kolayca çalıştırmak için güvenli ve kompakt bir çözüm

 

BATTERYcharge akıllı şarj ailesi, lityum iyon dahil her tür aküyü kolaylıkla şarj edebiliyor. Kullanımı oldukça pratik olan bu akıllı şarj ailesi, pil tamamen şarj olur olmaz otomatik olarak bakım ve bekleme moduna giriyor. Bu durum aşırı şarj olma sorununun önüne geçerek, muhtemel problemleri önlüyor. BATTERYcare serisinin diğer üyesi BATTERYstart ailesi ise akü boşalmalarında aracınızı kolayca çalıştırmanız için güvenli ve kompakt bir çözüm sunuyor. Aküsü biten aracınızı çalıştırmak için akü takviye kablosu ve başka bir araç bulmakla uğraşmıyor, aynı zamanda aracınızın elektrik aksamına zarar verme riski olmadan kolayca çalıştırmanıza fırsat tanıyor.  Küçük boyutlu olan modeller ise bagaja, torpido gözüne veya kapı cebine kolayca sığabiliyor. Bu sayede araç sahipleri her yolda güvenle sürüşün keyfini çıkarmanın yanı sıra, elektronik aletleri için enerji ihtiyacını kolaylıkla sağlıyor.