Sosyal Medya

Yazılım

Otelinizi Tek Tuş ile Akıllı Telefonunuzdan Yönetebilirsiniz!

Oteller için geliştirdikleri ‘icibot’ adlı uygulama ile turizm sektöründe yaşanan dijital dönüşümün öncülerinden olan ICITECH Teknoloji, yenilikçi mobil uygulamalara imza atmaya devam ediyor.

Otelinizi Tek Tuş ile Akıllı Telefonunuzdan Yönetebilirsiniz!

Oteller için geliştirdikleri ‘icibot’ adlı uygulama ile turizm sektöründe yaşanan dijital dönüşümün öncülerinden olan ICITECH Teknoloji, yenilikçi mobil uygulamalara imza atmaya devam ediyor. Şirket, yine Türk yazılımcılar tarafından geliştirilen ‘ICISTAFF’ uygulaması ile otellerin farklı departmanlarında yürütülen tüm operasyonların akıllı telefonlar aracılığıyla merkezi bir sistemden tek tuşla yönetilmesini sağlıyor. 

Otellerin misafir ilişkilerinden otel iç operasyonlarına, operasyonel standartlarının yönetiminden dijital pazarlamasına kadar geniş bir yelpazede ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla özelleştirilmiş uygulamalar geliştiren ICITECH Teknoloji, yeni uygulaması ICISTAFF ile turizm sektöründeki dijital dönüşümün öncüsü olmaya devam ediyor.

Türk yazılımcılar tarafından geliştirilen ICISTAFF uygulaması, tüm otel departmanlarının ve görevlerinin tek bir sistemden yönetilebilir olmasını sağlıyor.

Otel iç iletişimi hızlandıran ve operasyonel verimliliği artıran devrim niteliğindeki uygulama ile otel çalışanları herhangi bir zamanda akıllı telefonlarından konuk taleplerini yönetebiliyor; talepleri notlar, kısa mesajlar ya da fotoğraflar ile hızlıca ilgili departmana iletebiliyor.

ICISTAFF İLE HEM ZAMANDAN HEM DE MALİYETLERDEN TASARRUF EDİLİYOR!

İşyeri verimliliğini ve misafir memnuniyetini arttıran uygulama, çalışanların iş yükünü hafifletirken yöneticilere de ekipleriyle sürekli bağlantıda olma ve işleyişi kolaylıkla takip etme imkanı veriyor. Kurulan bu merkezi sistemde yöneticiler, akıllı telefonlarından tek bir dokunuş ile tüm personele ulaşıp değişiklikleri ve duyuruları iletebiliyorlar.

Uygulama üzerinden aynı zamanda rutin teknik bakımlar dijital bir platformda planlanabiliyor; alarmlar kurarak ve ilgili ekiplere bildirimler gönderilerek teknik bakım konularını ve maliyetlerini ortaya bir sorun çıkmadan takip edebiliyorsunuz. Bu durum aynı zamanda otel ekipmanlarında performansın en yüksek seviyede tutulmasını sağlarken işletme maliyetlerinin de büyük bir tasarruf sağlanmasına yardımcı oluyor.

ICISTAFF, DÜNYA PAZARINDA DA ÖNCÜ KONUMDA!

ICISTAFF uygulamasının şu anda hem yurtiçinde hem de yurt dışında, turizm sektöründe kullanılan en başarılı uygulamalardan biri olduğunu belirten ICITECH Teknoloji  Satış ve Pazarlama Direktörü Sami Eskenazi ‘Türkiye’de lider konumda olan uygulamamız, kısa sürede dünya pazarında da adından söz ettirmeye başladı. Yurt dışındaki rakiplerinden de üstün özelliklere sahip olan uygulamamız pek çok ülke tarafından tercih edilmeye ve kullanılmaya başlandı’ diyor.