Sosyal Medya

Otomobil

Otokoç ve TET Global Lojistik’ten iş birliği

tomotiv perakendeciliği sektörünün öncü kuruluşlarından Otokoç ve dökme kimyasal taşımacılık alanında faaliyet gösteren öncü firmalardan TET Global Lojistik arasında yerinde servis hizmetini kapsayan iş birliği anlaşması imzalandı.

Otokoç ve TET Global Lojistik’ten iş birliği

 

Otomotiv perakendeciliği sektörünün öncü kuruluşlarından Otokoç ve dökme kimyasal taşımacılık alanında faaliyet gösteren öncü firmalardan TET Global Lojistik arasında yerinde servis hizmetini kapsayan iş birliği anlaşması imzalandı. Anlaşma, tüm filo araçlarının bakım, onarım ve kontrol süreçlerine yönelik yerinde servis hizmetini kapsıyor. Bu iş birliğinin yanı sıra TET Global Lojistik, Otokoç Sultanbeyli Ford Trucks’tan araç satın alımı yaptı.

 

Türkiye’nin lider mobilite şirketi Otokoç Otomotiv çatısı altında faaliyet gösteren Otokoç ve dökme kimyasal taşımacılık faaliyetleriyle kurumlara intermodal taşımacılık hizmeti veren TET Global Lojistik bir iş birliği anlaşması imzalayarak güçlerini birleştirdi.

 

Otokoç Sultanbeyli Ford Trucks Servisi, 2023 yılı içinde 74 adet Ford Trucks marka araç alarak bu kapsamda 350 milyon TL’lik bir yatırım gerçekleştiren TET Global Lojistik’e yapılan iş birliği ile yerinde servis hizmeti de sunmaya başladı. Bu çerçevede TET Global Lojistik’in tüm filo araçlarının bakım, onarım ve kontrol süreçleri Otokoç Sultanbeyli Ford Şubesi’nin uzman ekipleri tarafından firmanın tesislerinde, yerinde gerçekleştirilecek.

 

Söz konusu iş birliğine ilişkin protokolün imza töreni Otokoç Sultanbeyli Ford Şubesi’nde, Şube Müdürü Orhun Özkan ve TET Global Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Cemil Can Yalçın’ın katılımıyla gerçekleşti. TET Global Lojistik ve Otokoç yetkilileri, imzalanan anlaşma ile bir araya gelerek ortak hedefler doğrultusunda sürdürülebilir bir başarı elde etme yolundaki kararlılıklarını dile getirdi. Bu iş birliğiher iki şirketin de büyüme potansiyelini artırarak, müşterilere daha geniş bir ürün ve hizmet yelpazesi sunma amacını taşıyor.