Sosyal Medya

Otomobil

otoplus, Ankara’daki ilk alım ve satım merkezini hizmete açtı

İstanbul ve İzmir’de arka arkaya yeni merkezler açan otoplus, şimdi de başkent Ankara’daki ilk alım ve satım merkezini Nata Vega Outlet’te Ankaralıların hizmetine sunuyor.

otoplus, Ankara’daki ilk alım ve satım merkezini hizmete açtı

letgo’nun ikinci el arabadaki kurumsal iş modeli otoplus, başkent Ankara’daki ilk merkeziyle Türkiye genelindeki hizmet noktalarını 41’e çıkarıyor. 

İki kattan oluşan 9 bin metrekarelik yeni merkezde 300 araba kapasitesiyle hizmet vermeye başlayan otoplus, ikinci el araba sektöründe uyguladığı dijitalden fiziksele yenilikçi iş modelini Türkiye’de yaygınlaştırmaya devam edecek. 

Türkiye’nin ikinci el alışveriş platformu letgo’nun ikinci el araba alım satımını hızlı ve güvenilir hale getiren kurumsal iş modeli otoplus, Türkiye genelindeki büyümesini sürdürüyor. İlk merkezinin 2020 yılının aralık ayında İstanbul Maslak’ta faaliyete girmesinin ardından İstanbul ve İzmir’de arka arkaya yeni merkezler açan otoplus, şimdi de başkent Ankara’daki ilk alım ve satım merkezini Nata Vega Outlet’te Ankaralıların hizmetine sunuyor. Türkiye genelindeki Anlaşmalı Pilot Garage şubelerinin yanı sıra bir buçuk yılda yedi merkez açan otoplus’ın Türkiye genelindeki hizmet noktaları 41’e ulaştı.

Otoplus Ankara Nata Vega AVM

Ankara Nata Vega AVM’de konumlandırılan 300 araba kapasiteli otoplus merkezi, 9 bin metrekarelik ve iki kattan oluşan devasa bir alanda hizmet veriyor. Günlük 20 araba ekspertiz kapasitesine sahip olan merkez, profesyonel ekspertizden şeffaf fiyatlandırmaya, sigortadan finansmana araba alım ve satımına dair, birçok hizmeti tek bir çatı altında barındırıyor. otoplus merkezlerini ikinci el arabada deneyim ve mükemmeliyet merkezi olarak konumlandırdıklarını söyleyen letgo Araba Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdürü Tuluy Noyan, Ankaralıların araba almak veya satmak istedikleri zaman otoplus’a gönül rahatlığıyla gelebileceklerinin, karşılarında güvenilir ve kurumsal bir muhatap bulabileceklerinin altını çizdi. Noyan, Ankara’nın otoplus’ın Türkiye’deki büyüme hedefleri açısından çok önemli bir konumda olduğunu ifade ederek tüketici açısından ikinci el araba dendiğinde akla en çok gelen ve tercih edilen çözüm ortağı olmak için Türkiye genelinde büyümeye devam edeceklerinin mesajını verdi.

otoplus’ta alım ve satım süreci nasıl oluyor?

Müşteriler, www.otoplus.com web sitesinden veya letgo uygulamasından yüzlerce ikinci el arabayı detaylı fotoğraflar yardımıyla inceleyebiliyor ya da randevu alarak istedikleri ikinci el arabayı Türkiye’deki tüm otoplus merkezlerinde uzman danışmanlar ve TSE onaylı ekspertiz raporları eşliğinde detaylı bir şekilde görebiliyorlar. Sunulan 12 ay/20 bin km garanti sayesinde alıcılar alım sonrasında yaşanabilecek sorunlar için de güvence altına alınıyor. Ayrıca alıcılar dilerlerse 20 gün içerisinde iade imkanından da faydalanabiliyorlar. Şeffaf bir şekilde ilerleyen süreç boyunca müşteriler sürpriz bir masrafla karşılaşmıyor, arabanın TSE onaylı ekspertizi, 1 yıl garantisi ve noter masrafları otoplus tarafından karşılanıyor.

Arabasını satmak isteyen müşteriler öncesinde www.otoplus.com web sitesinden veya letgo uygulamasından araba bilgilerini girip ücretsiz ön fiyat teklifi alıyor ve dilediği otoplus merkezinden ekspertiz randevusunu oluşturuyor. Profesyonel eksperler tarafından gerçekleştirilen ücretsiz ekspertiz sonrasında, arabaya son ve değerinde fiyat teklifi sunuluyor. Eğer müşteri için de teklif uygunsa noter işlemlerine geçiliyor ve ödeme anında nakit olarak araba sahibinin hesabına yapılıyor. Bu imkanların yanı sıra hem alım hem satım sürecinde, otoplus’ın çözüm ortaklarıyla birlikte sağladığı kapsamlı garanti, sigorta ve finansman gibi değer yaratan hizmetlerle müşterilerin tüm ihtiyaçlarına tek bir noktadan cevap veriliyor.