Sosyal Medya

Donanım

Oyunda da İşte de Canavar Laptop Modelleri Size Yeter

Türkiye’deki oyuncuların ve profesyonellerin öncelikli olarak yöneldikleri Monster Notebook da teknoloji tutkunlarının beklentilerine yanıt verecek çözümlerini, farklı kategorilere ayırarak sunuyor. Peki, Monster Notebook’un hangi laptop serisi, kimlere hitap ediyor?

Oyunda da İşte de Canavar Laptop Modelleri Size Yeter

Yıllardır kullandığınız emektar bilgisayarınız, yeni nesil oyunların hızına yetişemiyor, profesyonel iş yaşantınızda değerlendirdiğiniz profesyonel yazılımların hünerleri karşısında çaresiz kalıyorsa, yeni bir bilgisayar edinmenizin vakti yaklaşıyor. Masaüstü bilgisayarlar, gerek kapladıkları yer gerekse parçalarının yüksek fiyatlı olmasıyla artık pek çok kişi tarafından tercih edilmezken laptop modelleri ise dünya çapında daha çok kişinin evine, iş yerine giriyor. Türkiye’deki oyuncuların ve profesyonellerin öncelikli olarak yöneldikleri Monster Notebook da teknoloji tutkunlarının beklentilerine yanıt verecek çözümlerini, farklı kategorilere ayırarak sunuyor. Peki, Monster Notebook’un hangi laptop serisi, kimlere hitap ediyor?

Oyuncuların Favori Laptop Modelleri: Abra, Tulpar, Semruk

15,6 ila 17,3 inç ekranlarla yapılandırılan ve her birinin kendine özgü farklı bir yanı bulunan oyuncu laptop’ları, Monster Notebook’un ürün gamının önemli bir kısmını oluşturuyor. Yeni nesil donanım bileşenlerini içerirken kullanıcıların bütçesini yormayacak şekilde fiyatlandırılan Abra, Monster Notebook imzası taşıyan oyuncu bilgisayarı serilerinden birini temsil ediyor. Intel’in 12. nesil mobil işlemcilerinin yanı sıra NVIDIA’nın GeForce GTX/RTX serisi ekran kartlarını beraberinde getiren seri, yüksek kapasiteli SSD ve sistem belleğinin yanı sıra mobiliteye uygun, şık tasarımıyla öne çıkıyor.

Tulpar serisinde yer alan laptop modellerin birçoğu ise Abra serisinden, hem donanım hem de kasa yapısı ile ayrılıyor. Performans konusunda iddialı olan Tulpar ailesinin üyeleri arasında; NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti gibi bileşenleri bulunduran, 1440p çözünürlüklü ve 165 Hz yenileme hızlı IPS ekranlara sahip, magnezyum kasalı laptop’lar dikkat çekiyor. Yalnızca oyun seansları için değil, canlı yayınlar gerçekleştirmek ve kapsamlı dijital içerikler üretmek için de son derece uygun olan Tulpar serisi bilgisayarlar, fiyat bakımından Abra serisine kıyasla daha yüksek seviyede seyredebiliyor.

Her şeyin en iyisini isteyenlere özel tasarlanan Semruk serisi ise 4K (2160p) çözünürlüklü ekranları, masaüstü bilgisayar sınıfı Intel Core i9 işlemcileri, seçeceğiniz modele göre terabaytlarca SSD’si, onlarca gigabaytlık sistem belleği ve muazzam performanslı ekran kartlarıyla diğer iki seriden kolayca ayrılıyor. Özellikle oyun meraklılarının hayranlık duyduğu Semruk serisi laptop modelleri, performans bakımından masaüstü bilgisayarlarla kolayca yarışabiliyor.

Profesyonellerin Tercihi: Huma ve Markut Laptop Serileri

Kullanıcıların gereksinimlerini en iyi şekilde bilen ve imzasını taşıyan laptop modellerini bu doğrultuda şekillendiren Monster Notebook, iş dünyası ve profesyonel kullanım alanına yönelik de laptop çeşitleri sunuyor. 14,1 ila 15,6 inçlik ekranlarla yapılandırılan Huma serisi iş dünyasına; 17,3 inç ekranlara sahip Markut serisi ise video düzenleme, 3D animasyon, tasarım ve mühendislik uygulamalarıyla zaman geçiren profesyonellerin gereksinimlerini karşılıyor.

Ofis çalışmaları için en uygun laptop çözümleri arasında bulunan Huma serisi, mobiliteyi, performans ile aynı derecede önemseyen kullanıcıları mutlu ediyor. 13-15 mm’lik magnezyum kasalı ve ağırlığı yalnızca 0,99 kilogram olan modeller, Intel’in Iris Xe grafik birimi içeren özel seri işlemcilerini üzerinde bulunduruyor. Geniş kapasiteli RAM ve SSD’leri ile her türlü uygulamayı süratle çalıştırabilen, %100 sRGB destekli mat IPS ekranıyla dijital içeriklerin renklerinin doğru şekilde görülebilmesini mümkün kılan Huma serisi bilgisayarlar, ofislerin âdeta demirbaşı oluyor.

Standart bir bilgisayarı ezip geçecek ve doğrudan doğruya profesyonel camiaya seslenen donanım bileşenlerini içeren Markut serisi mobil workstation sınıfındaki laptop’lar, kullanıcıların, güçlü masaüstü bilgisayarları ile vedalaşmaları için harikulade bir alternatif olarak değerlendiriliyor. Masaüstü segmentindeki Intel Core i9 işlemcilerine ek olarak grafik ağırlıklı kusursuz tasarımlar oluşturulabilmesini mümkün kılan NVIDIA GeForce RTX A3000 ve A5000 ekran kartlarıyla güçlendirilen modellerde, projeler üzerinde rahat çalışılabilmesini sağlayan 64 GB kapasitesine ulaşan sistem bellekleri ve 1 TB M,2 SSD’ler yer alıyor.

Intel tabanlı olmaları sayesinde en güncel Wi-Fi ve Bluetooth bağlantı olanaklarına sahip olmalarının yanı sıra verimli çalışmalarına zemin hazırlayan başarılı soğutma çözümleriyle yapılandırılan Monster Notebook imzalı laptop modelleri, sizlerle buluşmayı bekliyor.