Sosyal Medya

Oyun Dünyası

OZAN SUPERAPP ESPOR’a Desteğini Sürdürüyor!

Ozan SuperApp, SuperCard ve Ozan Business ürünleri ile finansal teknoloji ve “Lifestyle” servislerini bir arada kullanıcılarına sunuyor.

OZAN SUPERAPP ESPOR’a Desteğini Sürdürüyor!

Ozan SuperApp, SuperCard ve Ozan Business ürünleri ile finansal teknoloji ve “Lifestyle” servislerini bir arada kullanıcılarına sunuyor. Ozan Elektronik Para, üniversite öğrencilerinin kendilerini espor sahnesinde kanıtlamalarına şans veren Intel University Esports Türkiye etkinliğinin ödül sponsoru oldu. Ozan Mode: ON markası ile oyun dünyasına avantajlar sunan ve özel stratejiler geliştiren Ozan SuperApp, espor ekosisteminin gelişmesine ve tabana yayılmasına destek oluyor.

Ozan SuperApp’in yeni dönemde de sponsor olduğu Intel University Esports Turkey turnuvaları 25 Ekim – 26 Aralık 2021 tarihleri arasında gerçekleşti. 150 üniversiteden 900’den fazla oyuncunun katıldığı turnuvalarda, birçok popüler oyunun ayrı ayrı turnuvalarına yer verildi. GGTech firması tarafından 14 ülkede düzenlenen University Esports’un Türkiye’deki etkinliğinde, katılımcılar 100.000 TL’lik ödül havuzundaki paylarını Ozan SuperApp sponsorluğunda aldı. Turnuvanın diğer sponsorları ise Intel ve Monster Notebook oldu. Turnuvadan ödüller kazanan oyuncular ödüllerini Ozan SuperApp üzerinden temin etti ve böylelikle oyuncular Ozan SuperApp ekosisteminde aktif olarak yerlerini aldı.

Sundukları ürün ve servisler ile oyuncuların ve öğrencilerin hayatlarını kolaylaştırdıklarını belirten Ozan Elektronik Para CEO’su Ömer Suner,

“Kullanıcılarımızın hayatlarını kolaylaştırmanın yanı sıra en büyük kullanıcı kitlemiz olan oyuncuların hayatına dokunmayı ve hayatlarının bir parçası olmayı hedefliyoruz. Bu sponsorlukla birlikte, oyuncuların kendilerine ait olan kültür ve dünyalarının gelişmesine katkı sunmaya devam ediyoruz. Ozan SuperApp olarak oyunculara özel avantajlar sağlıyoruz. Oyuncuların oyun içi satın alımları başta olmak üzere birçok alanda büyük fırsatlar sunuyoruz” dedi.


Ozan Elektronik Para A.Ş. Hakkında:

Ozan SuperApp, dünya genelinde Z jenerasyonu gamer ve freelancer’lara finansal çözümler ve lifestyle hizmetler sağlama vizyonuyla Londra’da kurulmuş, FCA ve BDDK‘dan aldığı e-para lisanslarıyla İngiltere ve Türkiye’de faaliyet gösteren bir fintechtir. Ozan SuperApp’in finansal servisleri arasında birden fazla para biriminde hesap açma, para transferi, karekod/sanal/fiziki kartlarla ödeme yaparak anında cashback kazanma gibi özellikler yer alıyor.