Sosyal Medya

Otomobil

Özçete Otomotiv ve Euromaster’dan Stratejik Yedek Parça Anlaşması!

Profesyonel lastik ve araç bakım hizmeti veren Euromaster, Özçete Otomotiv ile iş birliği anlaşması imzaladı. 2 yıllık süreci kapsayan anlaşma kapsamında Euromaster servislerinde daha fazla alternatif fiyatlı orijinal parça hizmeti sağlanacak.

Özçete Otomotiv ve Euromaster’dan Stratejik Yedek Parça Anlaşması!

 

  • Euromaster Güçlü İş Birlikleriyle Büyümeye Devam Ediyor!
  • Euromaster’dan Araç Sahiplerine Alternatif Fiyatlı Orijinal Parça Hizmeti!

 

Profesyonel lastik ve araç bakım hizmeti veren Euromaster, Özçete Otomotiv ile iş birliği anlaşması imzaladı. 2 yıllık süreci kapsayan anlaşma kapsamında Euromaster servislerinde daha fazla alternatif fiyatlı orijinal parça hizmeti sağlanacak. Çok önemli bir anlaşma imzaladıklarını söyleyen Euromaster Türkiye Genel Müdürü Guillaume Wisselmann, “Euromaster olarak orijinal ekipmanlar kullanıyoruz ve 1 yıl işçilik garantisi sunuyoruz. Stellantis Grubu’nun önemli partnerlerinden biri olan Özçete Otomotiv ile imzaladığımız bu anlaşma, son kullanıcının alternatif fiyatlarla yedek parçaya ulaşımını kolaylaştıracak” dedi.

 

Michelin Grubu çatısı altında Türkiye’nin 50 ilindeki 157’ye varan servis noktasıyla profesyonel lastik ve araç bakım hizmeti veren Euromaster, gerçekleştirdiği iş birlikleri ve yatırımlarla büyümeye devam ediyor. 2012’den bu yana Türkiye’de faaliyetlerini sürdüren Euromaster, Stellantis’in Türkiye’deki en önemli partnerlerinden ve aynı zamanda bağımsız yenileme pazarında Almanya merkezli Global One Türkiye hissedarı olan Özçete Otomotiv ile iş birliğine imza attığını duyurdu.

ISO Kalite Sertifikalarına Sahip Frow ürünleri Euromaster’larda!

Euromaster Türkiye Genel Müdürü Guillaume Wisselmann ve Özçete Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Özçete’nin imzaladığı iş birliği anlaşması 2 yıl boyunca geçerli olacak. İş birliği ile Euromaster servislerinde daha fazla alternatif fiyatlı orijinal parça hizmeti sağlanacak. Özçete Otomotiv bünyesindeki Stellantis Grubu markaları ile Ford ve Renault’nun orijinal yedek parçalarının yanı sıra tüm araç markalarının eş değer ürünlerini kapsayan iş birliğine Duracell aküler de dahil edildi. Bunun dışında ISO kalite sertifikalarına sahip ve aynı zamanda TECDOC veri sağlayıcılarından olan Frow markalı ürünleri de Euromaster servis noktalarında uygun fiyatlı alternatif olarak sunulacak.

Çok önemli bir anlaşma imzaladıklarını söyleyen Euromaster Türkiye Genel Müdürü Guillaume Wisselmann, “Euromaster olarak orijinal ekipmanlar kullanıyoruz ve 1 yıl işçilik garantisi sunuyoruz. Stellantis Grubu’nun ülkemizde önemli partnerlerinden biri olan Özçete Otomotiv ile imzaladığımız bu anlaşma, son kullanıcının alternatif fiyatlarla yedek parçaya ulaşımını kolaylaştıracak” dedi. Söz konusu iş birliğinin Euromaster’a birçok alanda avantaj sağlayacağını vurgulayan Guillaume Wisselmann, “Özçete Otomotiv’in bize sağladığı 24 saat içinde parça teslimi gibi lojistik avantajlara da sahip olacağız. Bu da hem bayilerimizin hem de bayilerimizi ziyaret eden araç sahiplerinin bekleme sürelerini kısaltacak. Bu iş birliğinin, müşteri memnuniyetimizi artırıcı çalışmalarımıza önemli katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Sürekli gelişen filo bakım anlaşmalarımızda stratejik bir yedek parça tedarikçisi ile iş birliğine imza atmak için oldukça kritik. Bu da size özellikle filo tarafında önemli katkılar sağlayacak” diye konuştu. Gerçekleştirilen iş birliğini değerlendiren Özçete Otomotiv Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Özçete ise, “Ülkemizin merkezi 6 ilinde 10 yedek parça dağıtım merkezi kanalımız ile Türkiye genelinde 157 servis noktasında seçkin bayi ağına sahip Euromaster servis zinciri ile yapılan anlaşmanın son tüketici lehine atılmış büyük bir adım olarak görüyoruz. Blok muafiyeti kanununun gereksinimlerini karşılayan yüzlerce OE üreticisi ve özellikle TS12949 sertifikasına sahip tedarikçilerimize ait 85.000 farklı referanstaki ürün yelpazemizi ve Türkiye distribütörlüğünü yürüttüğümüz dünyanın premium akü segmentindeki lider markalarından olan Duracell akülerimizi Euromaster servisler kanalı ile son tüketiciye ulaştıracak olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.