Sosyal Medya

Donanım

Panasonic, Intel® SDM ürün serisini genişletiyor

Panasonic Connect Europe Intel® SDM yuvası uyumlu ürün yelpazesini genişlettiğini duyurarak görsel çözümleri aracılığıyla esneklik ve seçime olan bağlılığını teyit etti.

Panasonic, üst düzey müşteri esnekliği için Intel® SDM ürün serisini genişletiyor

Panasonic Connect Europe Intel® SDM yuvası uyumlu ürün yelpazesini genişlettiğini duyurarak görsel çözümleri aracılığıyla esneklik ve seçime olan bağlılığını teyit etti.


Panasonic Connect Europe ISE 2024’te Intel® SDM yuvası uyumlu ürün yelpazesini genişlettiğini duyurarak görsel çözümleri aracılığıyla esneklik ve seçime olan bağlılığını teyit etti. Intel® SDM spesifikasyonunu benimseyen Panasonic’in görsel sistemleri, müşteri ihtiyaçlarıyla birlikte gelişebilir ve kullanıcıların esnekliği, verimliliği ve sürdürülebilirliği artırırken yeni trendleri benimsemelerini sağlıyor.

Intel® SDM Uyumluluğunun Avantajlarını Benimseme

Henüz baskın bir AVoIP standardı ortaya çıkmamışken, Intel® SDM uyumluluğu, sektör AVoIP aracılığıyla N-to-N’ye çok noktaya yayına geçerken çeşitli avantajlar sağlıyor. Intel® SDM spesifikasyonuyla uyumlu kartları tercih etmek, müşterilerin kullanım durumlarına en uygun AVoIP standardını seçmelerine olanak tanıyarak dönüştürme cihazlarını azaltır, sistem karmaşıklığını basitleştirir ve medya içeriğinin uygun maliyetli CAT5/6 kablo aracılığıyla uzun mesafelere iletilmesini sağlar.

Titiz Testlerle Güven Kazanmak

Panasonic Connect’in vizyonu, görsel çözümlerin yüksek performanslı uç terminallere dönüştüğü, işlevselliği artırırken sistem karmaşıklığını en aza indirdiği bir gelecek. Intel® SDM spesifikasyonuyla uyumlu Panasonic projektörler ve ekranlar, çok çeşitli tescilli ve üçüncü taraf işlev kartlarıyla çalışır. Bu panolar için yapılan titiz testler müşteriler için güven ve gönül rahatlığı sağlıyor.

Panasonic Connect, NDI®, SDVoE™, IPMX gibi çeşitli AVoIP standartlarıyla uyumlu yeni nesil CPU’lar ve işlev kartlarıyla donatılmış PC kartlarını doğrulamaya devam edecektir. Ayrıca sorunsuz camdan cama yayın ve canlı akış uygulamaları için IT/IP Platformu KAIROS ile özel entegrasyonlar geliştirmektedir.

Panasonic Connect Türkiye Ülke Müdürü Uğur Çağlar,

“Panasonic, Intel SDM uyumlu ürünlerden oluşan eksiksiz bir portföy sunuyor ve ISE’deki Panasonic standında sergilenen Intel® SDM’de yeni piyasaya sürülen Crestron DM NVX platformu gibi uyumlu üçüncü taraf ürünler için ortaklıklar geliştirmeye devam edecek. Bu değişim, müşterilere medya sunucularına, sinyal dönüştürücülere, anahtarlayıcılara, raflara, kablolara ve diğer çevresel ekipmanlara olan bağımlılığı azaltarak sistem düzenlerini basitleştiren ve güvenilirliği artıran özel uygulamalar sağlıyor” dedi.

Sürdürülebilirlik Faydaları

Intel’in® sürdürülebilirlik avantajları SDM destekli yaklaşım, kaynakları ve karbon ayak izini azaltırken, tam ünite değişimi ve bağlantı esnekliği olmadan uç noktaları görüntülemek için modüler yükseltmeleri içerir. Bu yaklaşım, çevresel ekipmanlara olan bağımlılığı azaltır, enerji tüketimini düşürür ve operatörlerin Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri ile uyumlu hale getirir. Tescilli fonksiyon kartlarının kullanıcıları, tümü ortak bir üreticiden satış sonrası servis ile tamamlanan Çoklu İzleme ve Kontrol Yazılımı aracılığıyla kolaylaştırılmış sorun giderme ve uzaktan cihaz yönetiminden de yararlanabilir.

Intel® SDM özellikli yaklaşımın sürdürülebilirlik avantajları, kaynakları ve karbon ayak izini azaltırken, tam ünite değişimi ve bağlantı esnekliği olmadan ekran uç noktalarına modüler yükseltmeleri içeriyor. Bu yaklaşım, çevresel ekipmanlara olan bağımlılığı azaltarak enerji tüketimini düşürüyor ve operatörleri “Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri” ile uyumlu hale getiriyor. Tescilli işlev kartlarının kullanıcıları, Multi İzleme ve Kontrol Yazılımı aracılığıyla kolaylaştırılmış sorun giderme ve uzaktan cihaz yönetiminden de faydalanarak ortak bir üreticinin satış sonrası hizmetiyle tamamlanıyor.

Intel® SDM’ye hazır Panasonic görsel sistemleri ve bunların tescilli ve üçüncü taraf işlev kartlarıyla uyumluluğu hakkında daha fazla bilgi için lütfen buraya tıklayın.