Sosyal Medya

Donanım

Panasonic, ISE 2021’de en kapsamlı 4K projektör ve ekran serisini geliştiriyor

Yeni 4K 1 Çipli DLP projektörlerin ve interaktif ekranların eklenmesiyle birlikte Panasonic her ortam için, tüm endüstri segmentlerinde 4K çözümlerini 5.000-50.000 lümen ve 43-98 inç aralıklarındaki ekranlarla sağlıyor.

Panasonic, ISE 2021’de en kapsamlı 4K projektör ve ekran serisini geliştiriyor

ISE 2021 etkinliğinde yeni projektörlerin ve ekranların tanıtılmasıyla birlikte Panasonic, ayrıntılı ve sürükleyici görüntüleme deneyimleri için artan talebi karşılamak üzere en kapsamlı 4K görsel çözüm serisini sunuyor.

Yeni 4K 1 Çipli DLP projektörlerin ve interaktif ekranların eklenmesiyle birlikte Panasonic her ortam için, tüm endüstri segmentlerinde 4K çözümlerini 5.000-50.000 lümen ve 43-98 inç aralıklarındaki ekranlarla sağlıyor. Teknolojilerin tamamı, video konferans ve kablosuz sunum sistemleri dahil Panasonic’in 4K işbirliği çözümleriyle tamamlanıyor.

Panasonic Business Avrupa Pazarlama Müdür Hartmut Kulessa, konuyla ilgili şunları söyledi: “Devir artık 4K devri ve tüm endüstri segmentlerinde talebin arttığını görüyoruz. Eğlence dünyasında 4K, yoğun çekici özelliklerle izleyicileri çekmek için, eğitimde yeni karma öğrenim ortamında 4K görüntülerin zengin ayrıntıları için kullanılıyor ve işletmeler ise ortak çalışma toplantılarını hayata geçirmek için 4K’yı kullanıyor. İhtiyaç ne olursa olsun, Panasonic uygun bir 4K çözümünü sunabiliyor.”

Panasonic, Barselona’da düzenlenen ISE etkinliğinde izleyicileri ayrıntılı 4K görüntülerle etkilemek isteyen eğlence, kiralama ve kurumsal organizasyonlar için tasarlanmış Panasonic PT-RDQ10 Serisi 1 Çipli DLP lazer projektörleri tanıttı.
Üç model 8.000 ile 10.000 lümen aralığında değişirken en dar alanlarda bile geniş kapsamlı görüntüler için opsiyonel sıfır ofsetli ET-DLE020 Ultra Kısa İzdüşümlü Yakınlaştırmalı Lens de bulunuyor.

Ultra ince ayrıntılı çözünürlük için artan talebi karşılamak isteyen Panasonic, üstünlüğü kanıtlanmış 1 Çipli DLP SOLID SHINE Lazer projeksiyon teknolojisine Quad Piksel Sürücüsü’nü ekleyerek 5.200 lümen PT-FRQ50 projektörü geliştirdi.
Eğitim kurumları, şirketler, sanat ve müze sergileri için zengin ayrıntılara sahip 4K (3840 x 2160) görüntüler sunmasının yanı sıra projektör, 8 ms’nin altında minimum giriş-çıkış gecikme süresine sahip olan ve bu sayede simülasyon ve e-sporlarda kullanıma yönelik olarak projektörün kapsamını genişleten 240Hz/1080p kare hızlarını da destekliyor.

Ayrıca Panasonic, geniş ölçekte yoğun Yerel 4K görüntü üretimini, gölgesiz ve kısa izdüşüm mesafelerinde sunmayı gerektiren deneyime dayalı iç mekan eğlencesi için artan talebe yanıt vermek üzere 50.000 lümenlik PT-RQ50K 3 Çipli DLP Projektörü için yeni bir Panasonic ET-D3QW200 Kısa İzdüşümlü Yakınlaştırma Lensi de geliştirmiştir.

Son olarak Premium InGlass ve Kızılötesi çoklu dokunmatik ekranlar, yönetici düzeyinde toplantı odaları için ideal olan, parlak ve dayanıklı 4K UHD LCD ekranlardan oluşan üst düzey bir koleksiyon olarak SQE1 Serisi için de sunulacak. Kızılötesi çoklu dokunmatik ekran, eğitimde ve genel görüntülemede ekonomik kullanım için tasarlanmış CQE1 Serisi’nde yer alacak. Modeller, 55-86 inç arasında değişiyor.