Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Panasonic PressIT sunum sistemine yeni özellikler eklendi

Donanım kilidi vericisine bağlanmadan içeriğin anında aktarılmasını ve birden çok ekranda eş zamanlı görsel paylaşımı sağlayan Multicast seçenekleri artık Panasonic'in PressIT sisteminde bulunuyor.  

Panasonic PressIT sunum sistemine Anlık Kablosuz Görüntüleme ve Multicast özellikleri eklendi

Donanım kilidi vericisine bağlanmadan içeriğin anında aktarılmasını ve birden çok ekranda eş zamanlı görsel paylaşımı sağlayan Multicast seçenekleri artık Panasonic’in PressIT sisteminde bulunuyor.
Şirketlerin içerik paylaşma gereksinimlerini hızlı bir şekilde karşılayan Kablosuz Sunum Sistemi Panasonic PressIT, eklenen iki özellik artık daha fazla ihtiyacı karşılıyor. Kablosuz Ekran özelliği, Windows kullanıcılarının klavye kısayollarıyla ve Verici Donanım Kilidi kullanmadan doğrudan cihazları üzerinden anında içerik paylaşmalarına olanak tanıyor. Daha geniş katılımlı toplantı ve etkinlikler için ideal bir çözüm oluşturan Multicast sayesinde de kullanıcılar eş zamanlı olarak birden fazla ekranda bilgi görüntüleme olanağına sahip oluyor.
Panasonic Görsel Çözümler Avrupa Pazarlama Müdürü Hartmut Kulessa yeni özellikler hakkında şunları söylüyor: “Düşüncelerini anında grupla paylaşmak veya daha geniş ölçekteki içeriği iletip paylaşmak isteyenler için Kablosuz Ekran ve Multicast özellikleri, halihazırda piyasadaki en kullanışlı kablosuz sunum sistemine iki yeni ve harika özellik ekliyor.”

Panasonic PressIT basit ve verimli toplantı odası, ortak toplanma alanı ve sınıflarda birlikte çalışmaya yönelik olarak tasarlandı. Sistem dört sunucunun görsel ve işitsel içeriği eş zamanlı olarak görüntülemesine ve 32 cihazın “tak ve çalıştır” şekilde sunuma bağlanmasını mümkün hale getirirken kablo bağlantısı, yazılım ve diğer tüm karışıklığı da ortadan kaldırıyor. Sistem üstün HD görsel çözünürlüğü ve video oynatmada sıfır gecikme özellikleriyle mükemmel bir görsel kalite sunuyor. Sunumun kablosuz yapılırken güvenlikten de taviz verilmiyor. PressIT, katılımcıların verileri için tam bir güvenlik sağlamak amacıyla WPA2 AES128-bit şifreleme kullanarak veri sızıntısı ihtimalini ortadan kaldırıyor.

Sunum sistemine ek olarak PressIT serisindeki ikinci “birlikte çalışma ürünü”nün lansmanını da kısa bir süre önce yapan Panasonic, böylece piyasadaki en esnek, güncellemelere uygun ve güvenli birlikte çalışma sistemini sunma konusundaki taahhüdünü yerine getiriyor. PressIT360, hibrit toplantıların stresini gidermek üzere tasarlanmış yeni 360o video konferans çözümü olmasıyla öne çıkıyor. Bilgisayara tek bir USB Type-C kabloyla bağlanan ürün, ister toplantı odasında ister uzaktaki bir mekânda üstün yüksek çözünürlüklü yatay görseller ve net sesler sağlıyor.

Daha fazla bilgi için https://business.panasonic.co.uk/visual-system/pressit-wireless-presentation-system veya https://business.panasonic.co.uk/visual-system/PressIT360-camera-speakerphone-360-degrees adresini ziyaret edebilirsiniz.