Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Panasonic, TOUGHBOOK S1 tableti tanıttı

TOUGHBOOK S1 tablet tek elle kullanımı kolay, birçok farklı görev için uyarlanabilir ve en yoğun vardiyalarla bile başa çıkacak kadar güçlü ve sağlam.

Panasonic, TOUGHBOOK S1 tableti tanıttı

TOUGHBOOK S1 tablet tek elle kullanımı kolay, birçok farklı görev için uyarlanabilir ve en yoğun vardiyalarla bile başa çıkacak kadar güçlü ve sağlam.

Panasonic, gerçek mobil çalışanlar için en sağlam Android™ tablet olan TOUGHBOOK S1 tableti tanıttı. Bu 7 inç ekranlı cihazın tek elle kullanımı kolay, çeşitli görevler için uyarlanabiliyor ve bunlarla da kalmayıp en yoğun vardiyalarla başa çıkacak kadar güçlü ve dayanıklı. TOUGHBOOK S1, sokaklarda devriye gezen güvenlik ve polis güçleri, üretim hatlarında çalışan teknisyenler, teftiş ve bakım yapan saha hizmetleri mühendisleri veya şantiyede çalışan inşaat işçileri en iyi cihaz olarak ön plana çıkıyor.

Panasonic dayanıklı mobil BT’den  sorumlu Avrupa Ürün Müdürü Barış Koç, “Günümüzün mobil çalışanları, günlük ihtiyaçları için tasarlanmış bir mobil bilgi işlem cihazını hak ediyor; birçok  potansiyel sorunu da beraberinde getiren herhangi bir tüketici tableti istemiyor. TOUGHBOOK S1, profesyonel mobil iş gücü cihazı. Hem kullanıcıların hem de bunları hizmete alıp bakımlarını sağlayan ve sürdüren BT yöneticilerinin çok özel ve pratik günlük ihtiyaçlarını karşılamak için ödün vermeden oluşturuldu” dedi.

TOUGHBOOK S1 tablet ergonomik olarak tasarlanmış ve hafif (426 g). Ayrıca el kayışı olsun veya olmasın, uzun süre kullanımlarda tek ele rahat ve rahat bir şekilde oturuyor. Her türlü hava koşulunda, 500 cd/m²’ oranıyla  pazar lideri olan parlaklığı ve en parlak güneş ışığında netlik sağlayan gelişmiş yansıma önleme teknolojisi ile dış mekanda okunabilir ekranının da kullanımı kolay. Etkili yağmur modu ve eldivenle kullanılabilen dokunmatik ekranı sayesinde TOUGHBOOK S1 tablet ile çalışırken yağmurlu günler ve güvenlik eldivenlerini çıkarma ihtiyacı gibi operasyonel problemler da artık tarih oluyor. İmza vermek veya rapor ya da form doldurması gereken kullanıcılar için isteğe bağlı dijital kalem hem isabetli çalışıyor hem de kullanımı kolay.

Cihaz, mobil çalışanların farklı ihtiyaçları için esnek özelliklere sahip; isteğe bağlı olarak, barkod okuyucu veya ek USB bağlantı noktası kombinasyonları sunan yapılandırılabilir gadget bağlantı noktası kullanılabiliyor. El fenerine sahip 13 MP arka kamera ve ön 5 MP kamera, raporlara eklemek üzere fotoğraf çekmek ve iş arkadaşlarıyla video konferans görüşmeleri yapmak için ideal.

Dayanıklı tabletin herhangi bir vardiyanın gerektirdiği kadar uzun süre çalışabilmesini sağlamak amacıyla, pilleri hızla değiştirmeyi kolaylaştıran basit bir tıklama ve anahtar tasarımı mevcut. Böylece pil değiştirmek için çalışmayı kesintiye uğratma, cihazı kapatma veya zor panelleri çıkarma ihtiyacını ortadan kaldırıyor. İki pil boyutu seçeneği ile cihaz, tek bir şarjla 14 saate kadar çalışabiliyor.

Herhangi bir mobil çalışanın uygulama ihtiyaçlarını karşılayacak kadar güçlü olan cihaz, Android 10 işletim sistemini kullanıyor ve Qualcomm® SDM660 Sekiz Çekirdekli CPU ve 4 GB RAM bellek ve 64 GB depolama ile donatılmış olarak geliyor.

Ergonomik ve hafif tasarımına rağmen tablet, toz ve su derecelendirmesinde IP65 / 67, MIL-STD-810H sertifikasına sahip ve beton üzerine 150 cm’ye kadar düşmelere dayanacak şekilde test edildi. Son derece dayanıklı olan TOUGHBOOK kendisinden beklenen tüm koruyucu özelliklere sahip. Aksesuarların etkin kullanımı için TOUGHBOOK S1 tablet, TOUGHBOOK L1 ve A3 Android tablet ekosisteminin piller, kızaklar, yuvalar ve dijital kalemler gibi öğelerini de paylaşıyor.

Yönetim kolaylığı ve idari açıdan huzurla çalışmak için TOUGHBOOK S1 tablet, Android Enterprise-ready  olarak tasarlandı ve Panasonic COMPASS Kurumsal Yönetim araçları paketiyle birlikte geliyor. Eksiksiz Android Hizmetleri ve güvenlik paketi, kurumların Panasonic dayanıklı Android cihazlarını güvenli bir şekilde yapılandırmaları, kullanmaları ve yönetmeleri için ihtiyaç duyduğu her şeyi sunuyor.

TOUGHBOOK S1 tablet standart 3 yıllık garantiyle geliyor ve hemen satışa sunuluyor. Daha fazla bilgi için www.toughbook.eu adresi ziyaret edilebiliyor.