Sosyal Medya

Donanım

Panasonic, yeni Android dayanıklı el terminali TOUGHBOOK N1 Flat’i tanıttı

Barkod okuyucuya sahip TOUGHBOOK N1 Flat, kargo dağıtıcıları, depo çalışanları ve saha hizmetleri teknisyenleri için uygun maliyetli bir çözüm olarak öne çıkıyor.

Panasonic, kargo dağıtımları için yeni Android dayanıklı el terminali TOUGHBOOK N1 Flat’i tanıttı

Barkod okuyucuya sahip TOUGHBOOK N1 Flat, kargo dağıtıcıları, depo çalışanları ve saha hizmetleri teknisyenleri için uygun maliyetli bir çözüm olarak öne çıkıyor.

Panasonic, popüler TOUGHBOOK N1 dayanıklı Android el terminalinin kargo dağıtıcıları, depo çalışanları ve saha hizmetleri teknisyenleri için uygun olan yassı versiyonunu tanıttı. Pek çok farklı barkod türünü okuyabilen kamera temelli entegre barkod okuyucuya sahip olan ve 4.7″ kategorisindeki en hafif el terminallerinden birisi olan TOUGHBOOK N1 Flat, bu özellikleriyle posta ve kargo hizmetlerinde, ulaşım veya lojistik sektöründe yer alan hareket halindeki çalışanlar için ideal hale geliyor. El terminali aynı zamanda Bluetooth ile depolarda kullanılan giyilebilir barkod okuyucu gibi tarayıcı çözümlerinin de kolaylıkla bir parçası haline gelebiliyor.

HD kapasitif, birden fazla parmağı algılayabilen ve gün ışığında okunabilen ekran, parlak güneş ışığı altında veya yağmur yağarken ve eldiven giyerek çalışanlar için tasarlandı. Cihaz aynı zamanda daha ince çizimler gerektiren imza toplama gibi işlemler için ise opsiyonel dijital kalem ile kullanılabiliyor. Belgelerin fotoğrafını çekmek ve web kamerası olarak kullanmak içinse 8MP arka ve 5MP ön kamerası bulunuyor. Dayanıklı el terminalleri pazarındaki diğer cihazlarla kıyaslandığında ses, veri ve hareket haline WiFi seçenekleri sunan iletişim imkanlarıyla da öne çıkıyor.

Yoğun bir programa sahip dağıtım görevlisinin zorluklarını giderecek şekilde tasarlanan cihaz, 12 saat çalışma süresinin yanı sıra kullanıcının cihazı kapatmadan bataryayı değiştirebilmesine de imkan tanıyor. Android 11 işletim sistemine ve uzun vadeli güvenlik güncellemelerine sahip olan cihaz, 4GB RAM’e sahip Qualcomm Octa Core işlemcilerle ve 64GB depolamayla donatılıyor.

Tamamen dayanıklı cihaz yoğun iş ortamları için tasarlandı ve MIL-STD-810G standardıyla1 test edildi. Ayrıca 2,1 metre yükseklikten düşme testini de başarıyla geçti. Donmuş veya soğutulmuş gıda teslimatı sürücüleri gibi işlerini soğuk ortamda yapanlar için cihaz -20° ile +50°C arasındaki sıcaklıklarda çalışabiliyor.

Panasonic, yeni Android dayanıklı el terminali TOUGHBOOK N1 Flat'i tanıttı

Panasonic COMPASS ile Android’in gücü şirketlerde açığa çıkıyor

Android Enterprise programında yer alan TOUGHBOOK N1 Flat, Panasonic’in Eksiksiz Android Hizmetleri ve Güvenlik (COMPASS) desteğine sahip. COMPASS paketinde Panasonic’in dayanıklı Android cihazlarının şirketlerde güvenle yapılandırılması, hizmete alınması ve yönetilmesi için gereken her şey yer alıyor.

Panasonic Kurumsal Mobil Çözümler Avrupa Ürün Yöneticisi Dirk Weigelt, konuyla ilgili şunları söylüyor: “Kargocuların ve lojistikçilerin yoğun dünyasında mobil çalışanların kullanımı kolay ve her gün yaşanabilecek düşmelere ve zorlayıcı iş ortamının etkilerine dayanabilecek bir cihaza ihtiyacı var. TOUGHBOOK N1 Flat her türlü hava koşulunda dağıtımlar arasında rotayı incelerken, barkodu okuturken, bir imza alırken veya güvenli teslimatın fotoğraflarını çekerken kullanabileceği ideal bir dayanıklı cihaz olmasıyla öne çıkıyor.”