Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Param’ın iletişim ajansı Marjinal Porter Novelli oldu

Fintek sektörünün lideri Param, iletişim çalışmalarını 360 derece iletişim hizmetleri sunan purpose ajansı Marjinal Porter Novelli ile yürütecek.

Param’ın iletişim ajansı Marjinal Porter Novelli oldu

Fintek sektörünün lideri Param, iletişim çalışmalarını 360 derece iletişim hizmetleri sunan purpose ajansı Marjinal Porter Novelli ile yürütecek.

Türkiye’nin en değerli fintek şirketi Param, iletişim çalışmaları için Marjinal Porter Novelli ile anlaştı.  Türkiye’deki ilk lisanslı elektronik para kuruluşu olarak 2014 yılında kurulan Param; Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), CEECAT, Alpha Associates ve RevoCapital gibi önde gelen uluslararası özel sermaye şirketleri ve fonları tarafından destekleniyor.

Türkiye’de fintek sektörünün lideri ve öncüsü olan Param; Finrota, ParamPOS, ParamTech ve Kredim alt markalarıyla KOBİ’lere ve büyük şirketlere sofistike çevrimiçi ve çevrimdışı ödeme çözümleri, cüzdan hizmetleri, ön ödemeli kartlar, açık bankacılık ve online tahsilat çözümleri ve şimdi al-sonra öde hizmetleri sunuyor. Bunların yanında bireyler için dijital çözümleri aracılığıyla kullanıcı dostu, güvenli ve sorunsuz ödeme deneyimleri dahil olmak üzere çok çeşitli “pro max” gömülü finans çözüm hizmetleri de veriyor. Param’ın portföyünde Shell, Michelin, Henkel, Trendyol, Getir, n11.com, hepsiburada.com, Carrefour, Marshall, Panasonic, Deichmann, Burger King, IKEA, Kiko gibi önemli üye işyerleri bulunuyor.

“Geçtiğimiz günlerde yenilikçi yazılım çözümlerinin mimarı Univera ve bağlı iştiraki Univis’i bünyesine katan Param, 2022 yılında Hopi’ye 100 milyon dolar değerleme ile yatırım yaptı.”

2022 yılı itibarıyla yurt dışı yatırımlarına odaklanan Param, İngiltere’de faaliyet gösteren Param UK’in ardından, 20 Mart 2023’te Amsterdam merkezli Param Holdings International Coöperatief UA’yı kurdu. Param, Türkiye’den Avrupa’ya açılma yolculuğunu Hollanda ofisinin ardından Almanya, Avusturya, Çekya, İtalya ve Bulgaristan’da devam ettirmeyi hedefliyor.