Sosyal Medya

Eğitim

Paribu Hub, “Akıllı Sözleşme ve Solidity Practicum” eğitimi düzenliyor

Paribu Hub ve Patika.dev iş birliği ile gerçekleştirilecek eğitimde, katılımcılar web3 temellerinden başlayarak blokzincir teknolojisi olan Solidity'yi öğrenecek, akıllı sözleşme ve Dapp geliştirme fırsatı yakalayabilecek. 16 Aralık - 22 Ocak arasında gerçekleşecek eğitime başvuru için son tarih 8 Aralık.

Paribu Hub, Patika.dev iş birliğiyle “Akıllı Sözleşme ve Solidity Practicum” eğitimi düzenliyor

Paribu Hub ve Patika.dev iş birliği ile gerçekleştirilecek eğitimde, katılımcılar web3 temellerinden başlayarak blokzincir teknolojisi olan Solidity’yi öğrenecek, akıllı sözleşme ve Dapp geliştirme fırsatı yakalayabilecek. 16 Aralık – 22 Ocak arasında gerçekleşecek eğitime başvuru için son tarih 8 Aralık.

Türkiye’deki blokzincir bilinirliğini artırmayı ve ekosisteminin sürdürülebilir şekilde büyümesi için servisler sunmayı amaçlayan Paribu Hub, geleceğin teknolojisi olan web3’ün temellerini öğretmek için yeni bir iş birliğine imza attı.  Türkiye’nin en büyük yazılımcı topluluğuna sahip girişimlerinden Patika.dev ile iş birliği yapan Paribu Hub, web3 alanında akıllı sözleşme ve solidity practicum eğitimi düzenliyor. Teorinin denetimli pratik uygulamasını vermek için tasarlanmış olan bu eğitimde, web3 teknolojileri ile ilgilenen, en az bir yazılım dili bilen, araştırmayı, öğrenmeyi, paylaşmayı seven herkese açık ve ücretsiz olacak. Eğitime katılan ve başarılı olan katılımcılar ihtiyaca yönelik pozisyon açılması durumunda Paribu’da çalışma imkânı da elde edebilecek. 16 Aralık – 22 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek eğitim için son başvuru tarihi 8 Aralık.

Daha detaylı bilgiye ulaşmak ve başvurmak için Patika.dev’in web sitesini ziyaret edebilirsiniz.