Sosyal Medya

Kripto Para

Paribu, İKSV İstanbul Film Festivali’nin 4. kez tema sponsoru oldu

Paribu, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 42’ncisi düzenlenen İstanbul Film Festivali’nin yüksek katkıda bulunan tema sponsoru oldu.

Paribu, İKSV İstanbul Film Festivali’nin 4. kez tema sponsoru oldu

Paribu, yeni dünyalara açılan perdeyi destekliyor

 

Paribu, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 42’ncisi düzenlenen İstanbul Film Festivali’nin yüksek katkıda bulunan tema sponsoru oldu. Dört yıldır festivale desteklerini sürdüren Paribu, Dünya Festivallerinden seçkisinin tema sponsorluğunu “Yeni dünyalara açılan perdeyi destekliyoruz” mesajıyla duyurdu.

 

7-18 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek İKSV 42. İstanbul Film Festivali dünya sinemasının en yeni örnekleri, usta ve genç yönetmenlerin son filmlerinin de aralarında bulunduğu 134 uzun ve 29 kısa metrajlı filmden oluşan zengin programıyla sinemaseverlerle buluşacak. Türkiye’nin, alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto varlık işlem platformu Paribu; 12 günde, 84 ülkeden, 160 yönetmenin filmlerinin gösterileceği festivalin “Dünya Festivallerinden” seçkisinin yüksek katkıda bulunan tema sponsoru oldu.

 

Paribu 4 yıldır İstanbul Film Festivali’nin destekçisi

Gerçekleştirdiği sponsorluklar ve verdiği desteklerle kültür sanat alanına ilgiyi sıcak tutmayı ve kitlesini sanatla buluşturmayı hedefleyen Paribu, 4 yıldır İstanbul Film Festivali’nin yüksek katkı veren tema sponsoru olmaya devam ediyor. Bu yılki desteğini “Yeni dünyalara açılan perdeyi destekliyoruz” mesajıyla duyuran Paribu, festivalle ilgili kampanya filmini de yayına aldı.

 

Paribu CEO’su Yasin Oral, İKSV 42. İstanbul Film Festivali “Dünya Festivallerinden” seçkisinin tema sponsorluğuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “İKSV ile birlikteliğimiz 2020 yılında İKSV Alt Kat’a destek vererek başladı. O günden bu yana İstanbul Film Festivali, Filmekimi gibi köklü festivallerin destekçileri arasında yer aldık. Bu yıl da dünya sinemasının seçkin örneklerinin sinemaseverlerle buluşmasına destek olduğumuz için mutluluk duyuyoruz. Kültür sanat alanındaki desteklerimize ve İKSV ile olan iş birliğimize farklı sanat etkinlikleri kapsamında da devam edeceğiz.”