TeknoTalk

Paribu sponsorluğundaki Filmekimi’nin biletleri satışa çıktı

#aylardanfilmekimi

Paribu sponsorluğundaki Filmekimi’nin biletleri satışa çıktı

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto varlık işlem platformu Paribu, bu yıl da İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 21. kez düzenlenen Filmekimi’nin sponsoru oldu. 7-16 Ekim tarihleri arasında sinemaseverlerle buluşacak Filmekimi’nin biletleri satışa çıktı. 

Her yıl merakla beklenen Filmekimi, bu yıl da Paribu sponsorluğunda sinemaseverlerle buluşuyor. 7- 16 Ekim tarihlerinde Sundance, Cannes, Venedik, Toronto film festivallerinde gösterilmiş, ödüllü ve merakla beklenen yeni yapımları içeren programa sahip festivalin gösterimleri Beyoğlu Atlas 1948 Sineması, City’s Nişantaşı – CINEWAM Premium ve Kadıköy Sineması ve Kadıköy Sinematek/Sinema Evi’nde izlenebilecek. Aralarında bu sene Cannes’da Büyük Ödül’ü paylaşan Öğle Güneşinde Yıldızlar ve Yakın filmlerinin, Venedik’te En İyi Yönetmen Ödülü’nü kazanan Kemikler ve Her Şey ile En İyi Senaryo ödülünü kazanan TheBanshees of Inisherin gibi filmlerin olduğu Filmekimi’nin biletleri dün itibarıyla genel satışa açıldı.

 

Paribu CEO’su Yasin Oral, İKSV21. Filmekimi sponsorluğuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:“Paribu olarak yarattığımız katma değeri toplumun faydası için kullanmaya gayret ediyoruz. Bu yaklaşımla kültür sanatı herkes için erişilebilir kılmak adına sorumluluk alıyor ve desteklerimizi sürdürüyoruz. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Filmekimi’nin sponsorluğunu üstlendiğimiz ve dünya sinemasının seçkin örneklerinin sinemaseverlerle buluşmasına destek olduğumuz için mutluluk duyuyoruz.”

Biletler passo.com.tr/tr üzerinden, Passo perakende noktalarından ve İKSV gişesindenalınabiliyor.Ayrıntılı bilgi için: filmekimi.iksv.org

Filmekimi programı

Exit mobile version