Sosyal Medya

Kripto Para

Paribu, UNICEF Türkiye ile 23 Nisan’a özel bir kampanya başlattı

Paribu, UNICEF Türkiye ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel bir bağış kampanyası başlattı.

Paribu, UNICEF Türkiye ile 23 Nisan’a özel bir kampanya başlattı

 

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto varlık işlem platformu Paribu, UNICEF Türkiye ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel bir bağış kampanyası başlattı. Paribu üzerinden UNICEF Türkiye’ye yapılan her bağış, Paribu’nun desteğiyle ikiye katlanacak. Elde edilen bağışlar, afet bölgesindeki çocukların nitelikli eğitime erişmelerine destek olmak için kullanılacak.

 

Paribu, UNICEF (Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu) Türkiye Milli Komitesi ile gerçekleştirdiği iş birliğiyle Türkiye’de kripto para ile bağış yapabilme olanağı sunmaya devam ediyor.

 

19-30 Nisan tarihleri arasında Paribu kullanıcılarının UNICEF Türkiye’ye bağışladığı tutar kadar miktarı Paribu da UNICEF’e bağış olarak aktaracak. Böylece Paribu kullanıcılarının yaptığı her bağış ikiye katlanacak. Bitcoin ve Ethereum kripto para birimleriyle gerçekleşebilen bağışlar, UNICEF Türkiye’nin afet bölgesindeki çocukların nitelikli eğitime erişebilmesi hedefiyle yürütülen çalışmaları için kullanılacak.

 

UNICEF Türkiye’ye kripto para ile nasıl bağış yapacağınızı öğrenmek ve bağış yapmak için ParibuLog’u ziyaret edebilirsiniz.