Sosyal Medya

Kripto Para

Paribu’nun blokzincir projesi Paribu Net’in coin’i PRB ön satışa çıkıyor

Türkiye’nin lider kripto para işlem platformu Paribu tarafından hayata geçirilen blokzincir projesi Paribu Net, 21 Şubat itibarıyla PRB ön satışı için talep toplamaya başlıyor.

Paribu’nun blokzincir projesi Paribu Net’in coin’i PRB ön satışa çıkıyor

Türkiye’nin lider kripto para işlem platformu Paribu tarafından hayata geçirilen blokzincir projesi Paribu Net, 21 Şubat itibarıyla PRB ön satışı için talep toplamaya başlıyor. Paribu Net, merkeziyetsiz dünyada çözüm üreten veya talep eden herkesi destekleyen araçların yer aldığı; güçlü, dayanıklı, hızlı, ekonomik ve erişilebilir bir ekosistem yaratma amacıyla geliştirildi. 

Bir teknoloji şirketi olarak konumlanan Paribu, 5 milyonu aşkın kullanıcısından güç alarak blokzincir ekosistemi geliştirdiğini geçtiğimiz ay duyurmuştu. Üzerinde akıllı kontratlar, merkeziyetsiz finans platformları, NFT marketler, merkeziyetsiz oyunlar ve daha pek çok dağıtık uygulamanın geliştirilebileceği Paribu Net’in native token’ı PRB’nin ön satış talepleri 21 Şubat itibarıyla Paribu üzerinden kabul edilmeye başlayacak. Hızlı, güvenilir, dayanıklı ve ölçeklendirilebilir Paribu Net; Ethereum, Avalanche, Solana, Algorand, EOS gibi üzerinde uygulamalar geliştirilebilen bir blokzincir olarak hizmet verecek. Paribu Net, merkeziyetsiz dünyanın avantajlarını bireylerin hizmetine sunan ve bu araçları geliştiren paydaşlara gerekli desteği sağlamayı hedefliyor.

PRB ön satışa çıkıyor

Paribu Net ekosistemi, yerel coin (native token) PRB üzerinden işleyecek. Ağ ücretlerinin ödenmesinde ve stake işlemlerinde kullanılan coin PRB olacak. Maksimum arzı 600 milyon adet olan PRB’nin ön satışı 21 Şubat’ta başlayacak ve önümüzdeki aylarda staking süreçleri devreye girecek. Ağ kullanıcıları, önümüzdeki aylarda PRB stake ederekvalidator olabilecek ya da mevcut validatorlere stake ederek oylama gücü elde edebilecek. Kazanılan oylama gücüyle katkı sağladıkları işlem ücretlerinden pay alabilecek.


Paribu Hakkında:

2017 yılında kullanıma açılan Paribu, kullanıcılarına hızlı, kolay ve güvenli kripto para işlem hizmeti sunuyor. 5 milyonu aşkın kullanıcısı bulunan platformda 7/24 kesintisiz kripto para işlemi ve TL yatırma çekme işlemi yapılabiliyor. Paribu, 7/24 hizmet veren Destek Birimi’yle kripto para işlemlerini kolaylaştırıyor. Paribu hakkında daha fazla bilgi için www.paribu.com adresini ziyaret edebilirsiniz.