Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

PAVO Group Yeni Partnerlik Programı PAVO Alliance’ı başlattı

Türkiye merkezli küresel bir ileri teknoloji sağlayıcısı olarak yirmi yıldır yeniliklerin öncüsü olma anlayışıyla faaliyetlerini sürdüren PAVO Group, “Entegre Güvenlik Çözümleri” üzerinden yeni bir partnerlik programı oluşturuyor.

PAVO Group Yeni Partnerlik Programı PAVO Alliance’ı başlattı

Türkiye merkezli küresel bir ileri teknoloji sağlayıcısı olarak yirmi yıldır yeniliklerin öncüsü olma anlayışıyla faaliyetlerini sürdüren PAVO Group, “Entegre Güvenlik Çözümleri” üzerinden yeni bir partnerlik programı oluşturuyor. Savunma, havacılık, haberleşme ve bilgi güvenliği alanlarında lider şirketler arasında yer alan PAVO Group, yeni iş ortakları ile partner ağını genişletiyor. Pavo Group, partnerlik programının bir parçası olan girişimlere; inovasyon, küresel etki ve iş birliği sinerjisi ile dönüşüm anlamında fayda sağlıyor, girişimlerin savunma endüstrisinin küresel ölçekte geleceğini şekillendirmelerine katkıda bulunuyor.

20 yılı aşkın süredir sektörel uzmanlığı ve inovasyon odaklı çözümleriyle küresel bir teknoloji sağlayıcısı haline gelen PAVO Group, kapsamlı projelerle etki alanını genişletiyor. Entegre Güvenlik Çözümleri üzerinden PAVO Alliance isimli bir partnerlik programı oluşturan Grup, yeni projesi kapsamında Entegre Güvenlik Çözümleri ekosistemine uygun ürün ve servisleri olan yurt içi ve yurt dışı teknoloji geliştiricilerini programa dahil ediyor.

PAVO Group Stratejiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Özer, vizyoner teknoloji sağlayıcılarını PAVO Alliance’in inovatif yolculuğunun bir parçası olmaya davet ederken şu ifadelere yer verdi: “PAVO Alliance, çığır açan bir serüvene çıkmaya hazır olan girişimlere, bu iş birliği aracılığıyla gelirlerini artırma ve müşteri değerini yükseltme fırsatı sunuyor. İş ortaklarımıza, PAVO Alliance ile elde edebilecekleri üç temel avantajla; yani inovasyon, küresel etki ve iş birliği sinerjisi ile, savunma endüstrisinin evriminde öncü olma ve küresel çapta olumlu bir etki bırakma gücü kazandırıyoruz. İnovatif vizyonu ve müşteri odaklı hizmetleriyle alanında lider konumda bulunan grubumuz, partnerleriyle birlikte, güvenlik standartlarını yeniden tanımlayacak.”

PAVO Group, teknolojik yetenekleriyle kapsamlı güvenlik çözümlerinin geleceğini şekillendiriyor

PAVO Group, tesis güvenliği, sınır güvenliği, kritik altyapı güvenliği ve anti drone gibi yüksek teknoloji çözümleri içeren “Entegre Güvenlik Çözümleri” ile güvenlik çözümlerinin geleceğini şekillendirmede kilit bir rol oynuyor.