Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Paycell ile kripto para alım-satımına ait ödemeler artık kolayca yapılabiliyor

Paycell'de kripto para ödemeleri işine girdi. Dijital ödeme işlemlerinin güvenilir platformu Paycell’e ‘dijital varlık’ özelliği eklendi.

Paycell ile kripto para alım-satımına ait ödemeler artık kolayca yapılabiliyor

Türkiye’nin dijital ödeme platformu Paycell’in kullanıcıları ‘dijital varlık’ özelliği sayesinde Paycell uygulaması üzerinden kripto para alım-satım hizmetinin ödemesini kolayca gerçekleştirebilecekler.

Kolay ve güvenli ödeme çözümleriyle her geçen gün daha da yaygınlaşan yeni nesil ödeme platformu Paycell işlem portföyüne dijital varlıkların alım satımına ilişkin ödeme hizmetlerini de dahil etti. Paycell’e eklenen yeni özellik sayesinde bundan böyle kullanıcılar uygulama üzerinden Colendi A.Ş. tarafından sunulan kripto para alım-satım hizmetlerinden yararlanabilecek. Yatırım amaçlı dijital varlık alım satım hizmeti sunan bu özellik ile kullanıcıların aldıkları varlıklar, bu alanda dünyanın önde gelen kuruluşlarından olan Coinbase bünyesinde güvenle saklanacak. Paycell uygulaması aracılığıyla alınan kripto varlıkların başkasına transferine izin verilmediğinden, kripto varlıklar güvenli şekilde sadece yatırım amacıyla kullanılabilecek.

Müşteri talep ve ihtiyaçları gözetilerek geliştirilen bu servis ile Paycell kullanıcıları uygulama üzerinden kripto varlıkları 7/24 alıp satabilecek. Diğer Paycell hizmetlerinde olduğu gibi bu servisten de tüm operatör müşterileri faydalanabilecek.