Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Paycell, Turkcell Sigorta işbirliği ile kapsamlı sigorta seçenekleri sunuyor!

Paycell, finansal pazaryerinden sunulan sigorta seçeneklerini zenginleştirmeye devam ediyor. Turkcell Sigorta aracılığıyla sunulan bu hizmet ile Paycell’liler artık uygulama içerisinde 4 farklı sigorta seçeneğine ulaşabiliyor.

Paycell, Turkcell Sigorta işbirliği ile kapsamlı sigorta seçeneklerini müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor

Güçlü teknolojisiyle kapsayıcı finansal hizmetlerini birleştiren ve kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştıran Paycell, finansal pazaryerinden sunulan sigorta seçeneklerini zenginleştirmeye devam ediyor. Turkcell Sigorta aracılığıyla sunulan bu hizmet ile Paycell’liler artık uygulama içerisinde 4 farklı sigorta seçeneğine ulaşabiliyor.

Türkiye’nin yeni nesil dijital ödeme platformu Paycell, kullanıcılarının yatırım işlemlerinden, nakit ve alışveriş kredi ihtiyaçlarına kadar birçok finansal ürüne erişim imkanı sağlıyor. Kullanıcılarına ihtiyaç duydukları kapsamlı finansal hizmetleri tek bir platform üzerinden müşteri deneyimine odaklanarak uygulamayı her geçen gün yeni nesil çözümlerle zenginleştirdiklerini ifade eden Paycell Genel Müdürü Serhat Dolaz konuyla ilgili şu değerlendirmede bulundu:

“Turkcell Sigorta aracılığı ile Paycell uygulamasından erişilen sigorta seçeneklerine Dask Zorunlu Deprem Sigortasını da ekleyerek müşterilerimize daha kapsamlı ve zengin sigorta hizmetleri sunmayı hedefledik. SigorTAM Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, Yardım Eli Ferdi Kaza Sigortası, Ödemelerim Güvende Fatura Koruma Sigortası ve son olarak DASK olmak üzere dört ayrı sigorta ürünüyle Paycell kullanıcıları ihtiyaç duydukları sigorta hizmetlerine kolayca erişebilmekte. Paycell olarak, tüm finansal ihtiyaçlara tek bir uygulamadan erişim vizyonuyla sunduğumuz hizmetlerimizi yeni iş birlikleriyle, yeni ürün ve servislerle çeşitlendirmeye devam edeceğiz.”


Paycell Hakkında

Tüm operatör müşterilerine açık Türkiye’nin en kapsayıcı ödeme hizmetleri platformu olan Paycell, nakitsiz topluma geçişte sektöre öncülük etme vizyonuyla oluşturduğu ödeme çözümleri ile müşterileri ve tüm paydaşları için sürekli değer yaratmaya devam ediyor. Kolay ve güvenli ödeme çözümleriyle kullanımı her geçen gün yaygınlaşan Paycell, 2022’nin ilk yarı yılı itibarıyla 7 milyon aktif kullanıcıya ulaştı. Paycell’in ilk altı aydaki işlem hacmi ise 8 Milyar TL ile geçen yıla göre 3 katı olarak gerçekleşti.