Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

PayTR NeoPOS+, Ödeme şirketleri arasında Türkiye’de bir ilk!

PayTR, yenilikçi ödeme çözümleri arasına NeoPOS’un e-belge düzenleyen versiyonu NeoPOS+’ı ekledi. VUK uyumlu NeoPOS+, softPOS olarak bilinen ve Android cep telefon veya cihazlarını POS cihazına dönüştürürken, aynı zamanda e-belge mükellefleri için e-fatura ve e-arşiv fatura düzenliyor.

PayTR NeoPOS+, Ödeme şirketleri arasında Türkiye’de bir ilk!

 

 

 Ödeme alanındaki 15 yıllık tecrübesiyle KOBİ’ler için “çok kanallı güvenli ödeme deneyimi” yaklaşımını benimseyen PayTR, yenilikçi ödeme çözümleri arasına NeoPOS’un e-belge düzenleyen versiyonu NeoPOS+’ı ekledi. VUK uyumlu NeoPOS+, softPOS olarak bilinen ve Android cep telefon veya cihazlarını POS cihazına dönüştürürken, aynı zamanda e-belge mükellefleri için e-fatura ve e-arşiv fatura düzenliyor. İşletmeler POS cihazına gerek duymadan, temassız kartlarla yapılan ödemelerde tek çekim veya taksit seçenekleri sunarak müşterilere esnek bir ödeme deneyimi sağlıyor.

 

2021 yılında Türkiye’nin en büyük özel sermaye fonu Actera ile yaptığı yatırım ortaklığıyla büyüme hedeflerini hızlandıran, sektörün en köklü ödeme kuruluşlarından biri olan PayTR, geçen yılın son çeyreğinde lanse ettiği, SoftPOS çözümü NeoPOS’un özelliklerini geliştirerek şimdi de e-belge mükellefleri için e-fatura ve e-arşiv fatura düzenleyebilen VUK uyumlu NeoPOS+’ı hayata geçirdi.

 

NeoPOS+ iki saat içinde kullanıma hazır

 

Ocak ayı itibarıyla kullanıma açılan NeoPOS+’a, NFC özellikli akıllı telefon veya tabletlere indirilen PayTR Mağaza uygulaması üzerinden kolayca başvurulabiliyor. Seyyar EFTPOS/SoftPOS kullanım yetkilendirmesi bulunmayan üye iş yerleri, e-arşiv veya e-fatura kesilirken belirtilmesi zorunlu olan ürün veya hizmet detaylarını (KDV, ÖTV, indirim gibi) ekleyerek, NeoPOS+’a başvurduktan iki saat sonra telefon ve tabletlerinden tek çekim veya taksitli ödeme almaya başlayabiliyorlar. NFC özellikli Android işletim sistemine sahip telefon veya tabletler üzerinden temassız özellikli kartlar ve cihazlarla ödeme alma imkanı sunan NeoPOS, aynı anda birden fazla POS’a ihtiyaç duyan işletmelere hiçbir ek ücret ödemeden ödeme almalarını sağlıyor.

 

Hızlı ve kolay entegrasyonuyla NeoPOS+, bireysel satış yapan iş sahiplerine (tamirat, kermes), kapıda ödeme alan veya mobil olarak hizmet veren iş kollarına (evlere su servisi, restoran, cafe, vale ve kuryeler) Fiziki POS taşımadan ödeme alma kolaylığı sağlarken e-belge düzenliyor.

 

Taksitle ödeme alma ve çoklu sepet özelliğiyle rahat kullanım

 

NeoPOS+, “çoklu sepet” özelliği sayesinde özellikle market, cafe, restoran gibi işletmelerin ürün ve hizmetlerini kolayca yönetebilmelerini sağlıyor. Uygulama, işletmelere önceden bölüm, kategori tanımlı ürün ve hizmetlerini seçip sepet oluşturmalarına, sepette indirim tanımlamalarına olanak veriyor. Temassız kartlardan tek çekim veya taksitle ödeme alma fırsatı sunuluyor.

 

PayTR CEO’su Merve Tezel,

 

“NeoPOS+ bu yıl en çok konuşacağımız ürün olacak”    

 

2024’te müşteri deneyimine odaklanarak teknoloji yatırımlarını devam ettireceklerini belirten PayTR CEO’su Merve Tezel,

“Dijitalleşen KOBİ’lerin fintekler aracılığıyla tanıştığı yeni nesil ödeme çözümlerinin sağladığı hız, kolaylık ve maliyet avantajı bizi her yıl daha çok işletmeyle buluşturuyor. 2024 yılında da farklı sektörlerdeki dinamikleri de gözeterek hem online hem de fiziksel satış zeminine uygun yeni nesil ödeme çözümlerimizle işletmelerin her an her yerden ödeme almalarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz. PayTR NeoPOS 2024’te çok konuşacağımız ve deneyimine odaklanacağımız ürün olacak.  NeoPOS+’a bu yıl itibarıyla taksitli ödeme alma özelliğini de ekledik. Bunlarla beraber, tek entegrasyonla tüm bankalardan peşin veya taksitli ödeme alabilen Sanal POS ürünümüz ile büyüyen e-ticaret pazarından pay almak isteyen binlerce KOBİ için güvenli bir ödeme deneyimi sunmaya devam edeceğiz ve değişik iş modellerine hizmet eden çok kanallı hizmet seçeneklerimizi arttıracağız.”

 

Alternatif ödeme çözümleriyle sürdürülebilir bir ödeme deneyimi sunan PayTR, bugün 110 binden fazla KOBİ’nin işlerini büyütmelerinde destek oluyor.