Sosyal Medya

Fintech

PayTR’a yılın yükselen fintech şirketi ödülü

Türk mühendislerinin geliştirdiği yenilikçi ürün ve çözümler sunan ödeme kuruluşu PayTR, Pazarlama Türkiye'nin düzenlediği E-Ticaret Ödüllerinde dört adayı geride bırakarak "Yılın Yükselen Fintech Şirketi" oldu.

PayTR’a yılın yükselen fintech şirketi ödülü

Türk mühendislerinin geliştirdiği yenilikçi ürün ve çözümler sunan ödeme kuruluşu PayTR, Pazarlama Türkiye’nin düzenlediği E-Ticaret Ödüllerinde dört adayı geride bırakarak “Yılın Yükselen Fintech Şirketi” oldu.

Sektörde 13 yıldır başarılara imza atan ve aldığı yatırımla daha da güçlenen PayTR, Pazarlama Türkiye tarafından organize edilen E-Ticaret Ödüllerinde “Yılın Yükselen Fintech Şirketi” seçildi.

Bu yıl ikincisi düzenlenen E-Ticaret Ödüllerinde 27 kategoride adaylar yarıştı ve 200 binden fazla oy kullanıldı. PayTR, beş adayın yer aldığı “Yılın Yükselen Fintech Şirketi” kategorisinin birincisi oldu.

“Kullanıcılarımızla kurduğumuz ilişkinin bir yansıması”

PayTR Pazarlama Direktörü Burçin Türkmen, yeni ürün ve hizmetlerimizle 2023’te hızla büyümeye, sektördeki etkimizi artırmaya, işletmelerin ve tüketicilerin hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyoruz. Kullanıcılarımızla kurduğumuz değerli ilişkilerin ve yarattığımız değerin yansımasını ödüllerle almak mutluluk verici. Fintek sektöründe yükselmeye ve kullanıcılarımıza çözümler sunmaya devam edeceğiz.