TeknoTalk

Pebble Watch artık çok daha iyi Fitness Tracker

Akıllı saatler ve fitness aktivite izleyicileri artık ayrılmaz bir parça haline dönüşüyor.

Pebble, en son aralık ayında çıkardığı ‘homegrown’ akıllı saat versiyonu ile bu sektöre giriş yapmıştı. Pebble Health adı verilen uygulama içerisinde fitness aktiviteleriniz, adımlarınız uyku düzeniniz gibi durumları takip edecek bir nevi antrenör var.

Bugün Pebble Health adı verilen uygulamanın en son büyük güncellemesi yapıldı.

Pebble saatleri artık çok daha iyi aktivite izleyici özelliği görecek.

Neler eklendi derseniz, adımlarınızın ve uyku düzeninizin takibinin yanında günlük,haftalık veya aylık aktivitelerinizi istediğiniz zaman aralığı ile karşılaştırmanızı sağlayacak bir Sağlık Bölümü geliyor. Buna ilave daha planlı günlük adım ve uyku düzeni sunacak fitness planları sunuyor.Eğer koşu halinde iseniz artık durumunuzu otomatik algılayıp ona göre çalışma düzeninizi güncelliyor.

Aktivitenizi bitirdikten sonra ise çok daha detaylı bir etkinlik raporu sunuyor. Pebble Sağlık uygulamasında sizi hafif uyku aşamasında sizi uyandıracak Akıllı Alarm sistemide getirilmiş. Sizi 30 dakika içinde uyardırmaya çalışacak düzeyde bir alarm sisteminden bahsediyorum. Ufak Ufak yani.

Son güncelleme Pebble Sağlık Uygulamasına yapılmış büyük bir güncelleme olarak karşımıza çıkıyor. Pebble watch artık çok daha iyi bir fitness tracker.

Bu arada Pebble Watch’un birbirinden değişik modellerini online sitesinden %10 indirimli satın alabilirsiniz. 99$ satış fiyatı var.

Pebble Firmware 3.12 Release Notes

For Time-series watches:

For all Pebble models:


Pebble App for iPhone 3.12 Release Notes

For Time-series watches running Firmware 3.12 or higher:

For all Pebble models running Firmware 3.12 or higher:


Pebble App for Android 3.12.0 Release Notes

For Time-series watches running Firmware 3.12 or higher:

For all Pebble models running Firmware 3.12 or higher:

Pebble

Exit mobile version