Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

PeP kullanıcıları Trendyol ve Hepsiburada alışverişlerinde de kazançlı!

PeP kullanıcıları, hepsiburada.com ve trendyol.com’dan PeP Visa Kart’ları ile 28 Şubat 2022’ye kadar yapacakları harcamalarda 50 TL indirim ya da 50 TL indirim kuponu kazanma şansı elde ediyor.

PeP kullanıcıları Trendyol ve Hepsiburada alışverişlerinde de kazançlı!

Türkiye’nin dijital cüzdanı PeP kullanıcıları online alışverişlerinde de kazançlı çıkıyor! PeP kullanıcıları, hepsiburada.com ve trendyol.com’dan PeP Visa Kart’ları ile 28 Şubat 2022’ye kadar yapacakları harcamalarda 50 TL indirim ya da 50 TL indirim kuponu kazanma şansı elde ediyor. 

Türkiye’nin ilk her alışverişte numarası değişen sanal kartı PeP Visa Sanal Kart ile güvenle online alışverişin tadını çıkaran PeP kullanıcıları, 28 Şubat’a kadar hepsiburada.com’da tek seferde 750 TL ve üzeri harcamalarında 50 TL indirim kazanabilecekler. Giyim, ayakkabı-çanta, kitap ürünleri, züccaciye, ev tekstil, kozmetik, parfüm, temel tüketim ve gıda ürünleri harcamalarında geçerli olan kampanyadan her kullanıcı sadece bir kez yararlanabilecek.

Aynı tarihlerde trendyol.com’un web sitesi, mobil web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden alışveriş yapan PeP Visa Kart kullanıcıları kartını ilk kez kaydettikleri takdirde 50 TL değerinde indirim kuponu elde edebilecekler. Yapılacak alışveriş sonrasında trendyol.com kayıtlı üyelik hesaplarına 15 Mart tarihinde yüklenecek olan indirim kuponu, 31 Mart’a kadar site içinde yapılacak alışverişlerde kullanılabilecek. Kampanya kapsamında kazanılan indirim kodunun geçerliliğini kaybetmemesi için PeP Visa Kart’ın kayıtlı kalması gerekecek ve her kullanıcı sadece bir kez kampanyadan faydalanabilecek.

Detaylı bilgi ve kampanya koşullarına aşağıdaki linklerden erişebilirsiniz: